09 / 05 / 2024

Kemal Cirav taziye

Kemal Cirav taziye

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti.

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Kemal Cirav kimdir?

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav kimdir? Kemal Cirav daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Kemal Cirav'ın biyografisi...

Yeni Gimat GYO Yönetim Kurulu Eski Başkanı Kemal Cirav vefat etti!

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Kemal Türkün vefat etti. Türkün'ün ailesi, Türk Ytong Sanayi A.Ş. ve İTÜ İnşaat Fakültesi Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde taziye evi ve park yapılacak!

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Menemen Gazi Mustafa Kemal Mahallesi çevre düzeni planı askıda!

İzmir Menemen İlçesi, Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Tarım Alanı olarak belirlenmesine ilişkin İÇDP-5169,5 plan işlem nolu 1/25000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Sancaktepe'de Yaşar Kemal Parkı açıldı!

Sancaktepe Belediyesi tarafından hizmete açılan Emek Mahallesi Sosyal Yaşam Alanı’nın içinde bulunan parkın adına Türk Edebiyatı’nın usta ismi merhum Yaşar Kemal’in adı verildi.

Karaman Belediyesi Taziye Evi'nin temelini attı!

Karaman Belediyesi’nin Larende Mahallesi’ne yapacağı, aynı zamanda Sümer ve Yenişehir Mahallesi sakinlerine de yararlanacağı Taziye Evi’nin temeli atıldı. Ertuğrul Çalışkan,”Taziye kültürü büyüklerimizden bize kalan bir miras. " dedi.

Gaziantep Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Fıstıklıdağ Taziye Evi’nin temelini attı. Özdemir, "Fıstıklıdağ kırsal mahallesi taziye evi projesinin temelini attık." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu vizyon projesini yarın açıklayacak!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekonomi içerikli yeni projesini yarın İstanbul'da açıklayacak. Kılıçdaroğlu'nun yarın saat 10.00'da Conrad Otel'de "Vizyon Proje"nin sunumunu yapacağı kaydedildi.

Karaman Kemal Kaynaş Stadyumu yenileniyor!

Karaman Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kemal Kaynaş Stadyumu’nda bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. 15 Temmuz 2015 tarihine kadar çalışmaların tamamlanması planlanıyor.

Van İpekyolu Belediyesi Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından hızlı, nitelikli ve güvenilir şekilde y ‘her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında yürütülen Erçek mahallesinde ilk taziye evinin temelleri atıldı.

Kemal Cirav taziye Haberi

Kemal Cirav taziye

Yeni Gimat GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Eski Başkanı ve GİMAT camiasının önderi Kemal Cirav vefat etti. Yeni Gimat GYO taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi bugün Trabzon Arsin Merkez Ulu Camii'nde saat 11:15'te kılınacak cenaze namazını müteakiben Arsin'de toprağa verilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...

Kemal Cirav kimdir?