02 / 05 / 2024

Kemal Deniz Bozkurt kim

Kemal Deniz Bozkurt kim

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dek Otel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Deniz Bozkurt ve Kemal Daş ortaklığında kuruldu.

100 bin TL maliyetle ev inşa etmek mümkün!

Kemal Deniz Demirtaş isimli öğrenci Sapanca'da kendisine tiny house inşa etti. Tiny House için 100 bin TL harcama yaptı. 

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loss Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karakoç ve Deniz Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Deniz Bozkurt: Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Güzelyurt Mahallesi’nde çatlaklar oluşan evlere ilişkin açıklama yaptı. Bozkurt, "Ailelerin evlerine dönmesinde sakınca yok" dedi.

Arz Mimarlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Mimarlık Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Darlaz ve Deniz Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Kemal Deniz Bozkurt kim Haberi

Kemal Deniz Bozkurt kim

2011 yılında Esenyurt Çınar Mahallesi'ndeki belediyeye ait 25 bin 29 metrekarelik arsa üniversite yapılması için bedelsiz olarak 25 yıl süreyle Yeşilköy 2001 Eğitim Sağlık ve Kültür Vakfı’na bedelsiz tahsis edilmişti. 

Cumhuriyet Gazetesi'nden Hazal Ocak'ın haberine göre, tahsisin iptali istemiyle ilçe belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü tarafından hazırlanan teklifte tahsisle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan onay alınmadığı belirtildi. Belediye meclisinin alacağı tahsis kararının bir projeye dayanması gerektiğinin ifade edildiği teklifte “Yerinde yapılan incelemede tahsis edilen alanda söz konusu vakıf tarafından 2011 yılından bu yana herhangi bir faaliyette bulunulmadığı, tahsis üzerinden geçen yaklaşık 8 yıllık süreçte tahsisin amacına yönelik herhangi bir işlem yapılmadığı görülmüştür” ifadeleri kullanıldı.

‘Tahsis iptal edilmeli’

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Sayıştay’ın da bu tahsisin yapılış biçimini eleştirdiğini hatırlatarak şu ifadeleri...