02 / 05 / 2024

Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi

Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.

100 bin TL maliyetle ev inşa etmek mümkün!

Kemal Deniz Demirtaş isimli öğrenci Sapanca'da kendisine tiny house inşa etti. Tiny House için 100 bin TL harcama yaptı. 

Deniz GYO nakit sermaye avansları alacak!

Deniz GYO'nun kısa vadeli banka kredileri ve borçlanma aracı ihraç tutarlarının vadesi gelecek kısımlarının geri ödemelerinde kullanılmak üzere nakit sermaye avansları alınmasına karar verildi.

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

Deniz GYO 584 bin 665 adet pay sattı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geri alınan paylardan 584 bin 665 adedi 28 Ekim 2019 tarihinde 3,55-3,91 TL fiyat aralığında satıldı...

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Deniz GYO'nun geri aldığı paylardan 19 bin 890 adedi satıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geri alınan paylardan 19 bin 890 adedi 24 Ekim 2019 tarihinde 3,40-3,49 TL fiyat aralığında TL fiyattan satılmış olup, geri alınan payların şirket sermayesine oranı yüzde 1,20'ye geriledi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Esenyurt projelerine destek!

Esenyurt Belediyesini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’tan aldığı brifing sonrası, ilçeyle ilgili sağlık, eğitim, alt yapı projelere destek verileceğini söyledi.

Deniz GYO'nun geri aldığı paylardan 1.750 adedi satıldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından geri alınan paylardan 1.750 adedi 05.07.2019 tarihinde 3,09-3,11 TL fiyat aralığında satıldı.

Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Haberi

Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.


Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.


Başkan Kemal Deniz, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de destek verdiği 300 dükkânlık yeni projenin, Çukurova ilçesi sınırlarında, otobana yakın bir yerden alınacak arazide uygulanacağını açıkladı.  


Deniz, mevcut sitede herkese bin metrekarelik dükkânlar yapıldığını, yeni yerde ise isteğe göre ayarlama yapılacağını belirtirken, isteyen esnafların toplantı sonunda isimlerini ve talep ettikleri arsa metrekaresini de yazdırmalarını istedi.


Başkan Deniz, “Yeni yapacağımız sitenin arazisini sizler adına biz satın alacağız. Otobana bağlantısı olan, ulaşımı kolay, dolmuş ve otobüslerin de güzergâhında olan arazimizi, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile birlikte gittik, yerinde gördük. Başkanımız Hüseyin Sözlü, araziyi...