22 / 05 / 2024

Kemal Karaküçük kim

Kemal Karaküçük kim

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük 'Türk müteahhitlik sektörü; yaklaşık 2 milyon kişiye direkt istihdam sağlarken bağlı sektörleri ile birlikte bu sayı 5 milyonu aşmaktadır' dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremler köyleri nasıl etkiledi? Köylerin ihtiyaçları ve beklentileri neler?

Deprem felaketlerinin ilk etapta arama-kurtarma ekipleri şehirlere ve ilçelere koşarken, kırsal bölgeler en son ulaşılan yerler arasındaydı. Köy Okulları Değişim Ağı KODA da bölge insanları ile yaptıkları görüşmelerden yola çıkarak köylerde yaşayanların ihtiyaçlarını ve beklentilerini tespit etti.

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakök Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Ramazan Karakök tarafından kuruldu.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul’da kiralar düşecek mi?

İstanbul'daki kira artışlarıyla ilgili açıklamalar yapan Gayrimenkul Danışmanı Mustafa Kemal Işık “Konut kiralarındaki artış trendi sürecek” dedi.

Rize'de yöre mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Rize Valisi Kemal Çeber, "Kırsal Alan Yapılaşması" çalışması kapsamında kentte yöre mimarisine uygun inşa edileceğini dile getirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bir ihale yapıldı. Biz bu ihalenin de hele hele bu süreçte doğru olmadığını, böyle bir fırsatçılığın Türkiye'nin çıkarlarıyla da bağdaşmadığını ifade ettik." dedi.

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun akıbeti merak ediliyor!

Zonguldak Kömürspor'un iç sahada maç oynadığı Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nun 17 bin 160 kişilik butik stadyum haline dönüştürülmesi için projesi çizildi ancak yapımına hala başlanılmadı.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Kanal İstanbul hayalinden vazgeçmeleri lazım. Oraya vereceğiniz 80-90 milyar lirayı getirin başka bir yerde harcayın" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kapanan iş yerlerinin kirasını devlet ödesin!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgınına ilişkin alınması gereken tedbirlere ilişkin bir rapor hazırladı. Kılıçdaroğlu raporda, "Kapatılan veya kapanmak zorunda kalan iş yerlerinin kira harcamaları devletçe karşılanmalı" dedi...

Kemal Kılıçdaroğlu: Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin koronavirüsle mücadele önerilerini açıkladı. Kılıçdaroğlu, " Esnafın kira harcamaları Bakanlık tarafından karşılanmalı" dedi...

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Kemal Karaküçük kim Haberi

Kemal Karaküçük kim

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, "Bir yandan milli ekonominin en önemli parçası olurken diğer yandan yurtdışı başarıları ile anılan Türk müteahhitlik sektörü; yaklaşık 2 milyon kişiye direkt istihdam sağlarken bağlı sektörleri ile birlikte bu sayı 5 milyonu aşmaktadır." Kahramanmaraş'ta inşaat ve kentsel dönüşüm fuarı açılışında konuşan, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, "İnşaat sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifidir. Yaklaşık 70 milyar liralık gayrisafi yurt için hasıla ve buna ilave olarak sektöre girdi sağlayan, faaliyetlerine bu sektöre bağlı olarak devam ettiren 200'den fazla alt sektörün katkısıyla birlikte milli hasılada payı yüzde 30 seviyesinde olan inşaat sektörü Türkiye ekonomisinin...