27 / 04 / 2024

Kemal Kurt kim

Kemal Kurt kim

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 'emlak vergisi' çıkışı!

Muhtarlarla video konferans toplantısında buluşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Emlak vergisini kim alıyor? Belediye başkanı. Yüzde 1'ini de size versin kardeşim. Yüzde 1'i de muhtarların bütçesi olur'' dedi. 

Emniyetten metruk bina uyarısı!

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, ciddi güvenlik ve asayiş sorunu oluşturan metruk binaların kısa sürede korkulacak yerler olmaktan çıkarılacağını açıkladı.

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proges Danışmanlık Enerji İnşaat Arge Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 630 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Kurt tarafından kuruldu. 

Niğde Emniyet Müdürlüğü binası 2019'da tamam!

Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, yeni yapılan Niğde Emniyet Müdürlüğü binası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kurt, binanın 2019'da tamamlanacağını söyledi.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Isparta Yalvaç'a TOKİ projesini kazandırmak için elimden geleni yaparım!

AK Parti Milletvekili Adayı Haydar Kemal Kurt, Yalvaç'a çağrı merkezi ve işletme fakültesi kazandırma sözünün ardından, yeni hizmetler için kollarını sıvadı.

Kurt Makina'nın yeni tesisinin inşaatı bitti!

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Ermenek ve Başyayla TOKİ konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yaptırılan konutların yapımı devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren yüklenici firmanın şantiye şefi Ali Kemal Kurt, 19 Şubat 2014'te yapılan ihale sonrası, hızla çalışmalara başlanıldığını belirtti.

Kemal Çelik kimdir?

MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik kimdir? Kemal Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik'in biyografisi bu haberde...

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim nasıl yapar?

İmarsız arsa kamulaştırmasını kim yapabilir? Okul, park ve teknik altyapı alanlarının kamulaştırmasını kim, nasıl gerçekleştirebilir? Okul arsasını kim kamulaştırır? Park arsasını kim kamulaştırabilir? İşte kamulaştırma ile ilgili bu soruların cevapları..

Kira beyannamesini kim verecek?

Gayrimenkul kiralamalarından gelir elde eden mal sahipleri vergiye tabi tutuluyor. Ancak gelir elde eden tüm vatandaşlardan bazıları vergiden muaf tutuluyor. Peki, kira beyannamesini kim verecek?

Kemal Cem Pülten: Kentsel dönüşüm Bornova'nın yeniden yapılanmasını sağlayacak!

DSP Bornova Belediye Başkan Adayı Kemal Cem Pülten, kentsel dönüşümün Bornova'nın Karacaoğlan, Yeşilova ve Çamdibi mahallesi gündeminde yer alacağını dile getirdi. Kentsel dönüşüm Bornova'nın yeniden yapılanmasını sağlayacak...

Kemal Kurt kim Haberi

Kemal Kurt kim

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kurt Makine'nin tarım makineleri ürettiğini anlatan firma sahibi Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi Her yıl ortalama yaklaşık 3 milyon euro'luk ihracat yaptıklarım kaydeden Kurt; Bulgaristan, Romanya, Moldova, Litvanya, Letonya, Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan, İran ve Mısır'ın önemli ihraç pazarları arasında sayılabileceğini bildirdi. Her yıl yaklaşık 300 bin euro tutarında hammadde ithal eden firmalarında üretimin yüzde 90'ınm yerli malzemeyle yapüdığına belirten Kurt, 2013 yılı cirolarının ise 8 milyon lirayı bulduğunu kaydetti. Bu yılın ilk üç çeyreğinde ise ciroda 10 milyon lirayı bulduklarım aktaran Kurt, daha büyük alet ve ekipmanlar üreterek, ciro artışını destekleyeceklerine dikkat çekti. 

Yeni tesis için 6 milyon liralık...