08 / 05 / 2024

Kemal Önder

Kemal Önder

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kemal Önder, Latif Karataş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta Maltepe, Başıbüyük Mahallesi, Akçan Sokak'ta kuruldu.

Önder Halisdemir kimdir?

Önder Halisdemir, Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı oldu. Peki, Önder Halisdemir kimdir? Önder Halisdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Önder Halisdemir...

Ağaoğlu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığına Önder Halisdemir getirildi. Ali Ağaoğlu yeni yapılanma hakkında şu bilgiyi verdi: “Kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarak İcra Kurulu oluşturuyoruz. ” dedi.

TMSF'den, Alp Gürkan ve Kemal Gülman'a şok!

TMSF, işadamı Korkmaz Yiğit’ten olan alacakları nedeni ile, mallarına tedbir koyduğu Soma Holding’in patronu Alp Gürkan ve işadamı Kemal Gülman'a ait bazı gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Yaşar Kemal Kültür Merkezi Maltepe'de yükselecek!

Başkan Kılıç, “Maltepe Belediyesi Yılmaz Mızrak Kültür Merkezi’ni genç tiyatrocuların kullanımına açacak ve Maltepe’nin merkezinde, bugünkü Organik Pazar’ın olduğu alanda Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nin yapımına başlayacağız” dedi.

Kemal Olgaç 10 adet yaşam merkezi daha kuracak!

Alzheimer olan annesinin yaşadıklarından etkilenen Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Bakım ve Yaşam Merkezi’ni açtı..

Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi Kemal Olgaç tarafından açıldı!

ACIBADEM Sigorta Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Olgaç, Akasya Yaşlı Bakım ve Yaşam Merkezi'ni kurdu. Olgaç, temel amacın yaşlılara özen göstermek olduğunu belirtti.

Manisa Kent Park'ın adı Atatürk Kent Parkı oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis toplantısında Güzelyurt Mahallesi’nde 170 dönüm arazi üzerine yapılan Kent Park’a, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adının verilmesi gündeme geldi.

M. Kemal Fettahoğlu kimdir?

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üye adayı M. Kemal Fettahoğlu kimdir? M. Kemal Fettahoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte M. Kemal Fettahoğlu...

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda ahşap iskele inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı için Milli Emlak'tan 425 gün onay beklediği 5 ahşap iskelenin inşaat çalışmalarına başladı..

Yaşar Kemal’in adı Sarıyer'de kurulan kültür merkezine verildi!

Sarıyer Belediyesi Meclisi, Mart ayı toplantısında Türk ve dünya edebiyatının usta ismi Yaşar Kemal’in ve geçtiğimiz günlerde öldürülen Özgecan Aslan’ın isimlerinin Sarıyer’de yaşamasına oy birliği ile karar verdi.

Yaşar Kemal’in adı Maltepe’de kurulacak kültür merkezine verilecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk edebiyatının dev çınarı Yaşar Kemal’in vefatından ötürü üzüntülerini dile getirerek, Maltepe’de kurulacak kültür merkezine Yaşar Kemal’in adının verileceğini açıkladı

Marmaray'da geoteknik mühendislerinin de emeği büyük!

İstanbul'un binlerce sene kavuşmayı bekleyen iki yakası, Marmaray ile buluştu. Prof. Dr. Kemal Önder Çetin projede geoteknik mühendislerinin büyük emeği olduğunu söyledi..

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu bugün açılıyor!

Bayraklı Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yaptığı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun açılışını bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Açılış öncesi Onur Akın da bir konser verecek.

Kemal Önder Haberi

Kemal Önder

Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kemal Önder, Latif Karataş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Hira Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...