04 / 05 / 2024

Kemal Ruşen Özçelik

Kemal Ruşen Özçelik

Kemal Ruşen Özçelik’in oğlu Fikret Özçelik, babasının buluşu ‘hidrojeni yakıt olarak kullanan patentli reaktörü’ kombiye uyarladı. Yüzde 60 enerji tasarrufu sağlayan sistemle, doğalgaz faturasını sıfırlamak da mümkün.

Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin kimdir? Kaç yaşında? Agah Ruşen Çetin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Ruşen Çetin'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Ruşen Çetin'in  hayatına dair merak edilenler.

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz çelik evler ne kadar? Çelik evler depreme dayanıklı mı? Çelik ev 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çelik ev fiyatları ile ilgili bir araştırma yapan vatandaşlarımız için, ucuz çelik ev imalatı yapan firmaları araştırdık. Depreme dayanıklı, 40 ila 50 yıl arası değişen kullanım ömrüyle çelik yapılar herkes tarafından merak ediliyor. İşte, Prefabrik çelik yapılar 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz çelik Tefal çay makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! Tefal 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çay içmeyi çok sevenler için, mutlaka alınması gereken Tefal çay makinesi şimdi en ucuz fiyatıyla bu haberde. İşte, Tefal Çay Makinesi 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Çeçen Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Maltepe’de  Mustafa Çeçen tarafından kuruldu.

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özçelik Grup İnşaat Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Özçelik tarafından kuruldu.

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. My Özçelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ruşenoğlu Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  150 bin  TL sermaye bedeli ile Fatih Ruşen, Rıdvan Ruşen Sebahattin Ruşen tarafından kuruldu.

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tümyapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ruşen Mete Akyüz ve Şenol Kaya ortaklığında kuruldu.

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Alarko GYO bağımsız yönetim kurulu adaylarını seçiyor!

Alarko GYO'nun kurumsal yönetim komitesinin raporla kurula sunduğu Bağımsız Yönetim Kurulu üye adayları Mustafa Tansu Uslu, Kudret Vurgun ve Hami Özçelik Çataloğlu'nun adaylıklarının yönetim kurulu tarafından  onaylanmasına karar verildi.

Kemal Ruşen Özçelik Haberi

Kemal Ruşen Özçelik


UTET Hidrojen Enerji Ar-Ge Ticaret Ltd.’in (Utet)  sahibi Fikret Özçelik, babası Kemal Ruşen Özçelik’in otomobiller için geliştirdiği patentli mini ‘hidrojen reaktörü’nü, kombi’lere, ocaklara, kaynak makinelerine ve sanayi sektörlerinde kullanılan buhar sistemlerine uyguladı. Konutlar için yaptığı uygulamada çok az miktarda elektrik ve ortalama su sarfiyatında yüzde 1’lik artışla doğalgaz faturasını sıfırlayan Özçelik, “Eğer sistemi güneş paneline bağlarsak sistem için kullanılan elektrik faturası da sıfır oluyor” diyor.  Ünlü mucitlerimizden Kemal Ruşen Özçelik’in oğlu olan Fikret Özçelik şöyle konuşuyor:


 5 PATENTİMİZ VAR

Biri hidrojen yakıt sistemi dışında, 5 patentimiz var. İlk patentimizi babam rahmetli Kemal Ruşen Bey, otomobillerin ateşleme sistemleri konusunda 1987’de almıştı. Eskiden platin meksefe sistemlerine takılan ürün yüzde 15 yakıt tasarrufu sağlıyordu ve Piko markasıyla 1 milyon adet sattı. O ürün için...