05 / 05 / 2024

Kemal Sunal Kültür Merkezi son durum

Kemal Sunal Kültür Merkezi son durum

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için 42.5 milyon TL'lik ihale!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, Kemal Sunal Kültür Merkezi'ni arsa satışı karşılığı yaptırcak. Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin yapımı için ihaleye çıkıldı. 

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Atatürk'ün Edremit'te kaldığı ev kültür merkezine dönüştürülecek!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934'te Balıkesir'in Edremit ilçesini ikinci ziyaretinde kaldığı bina, belediye tarafından restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek

Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı!

Çankaya Belediyesi tarafından bugün Ankara'da Zülfü Livaneli Kültür Merkezi açıldı. Açılışa CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Eski Yunanistan Başbakanı ve Sosyalist Enternasyonal Başkanı Yorgo Papandreu ve Zülfü Livaneli katıldı.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Çankaya Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zülfü Livaneli’nin de katıldığı törenle atılan Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin inşaatı hızla yükseliyor.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmir’in Narlıdere ilçesinde Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin açılış törenine katıldı.

Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi 4 Kasım'da açılacak!

İzmir’de, yamaçların yeşile boyanması iddiasıyla Gündeme gelen Narlıdere ilçesindeki Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi’nde çalışmalar tamamlanırken, alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek törenle açılacak.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi'nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Narlıdere'de yer alan "Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi" projesi çalışmalarını denetleyen Narlıdere Belediye başkanı Abdül Batur, inşaat çalışmalarının tamamlandığını artık açılışa çok az bir zaman kaldığını ifade etti.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi yaza tamam!

Narlıdere Belediyesi'nin yaptığı Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tesisleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Batur, "Kentsel dönüşüm alanı içindeki bu alan Narlıdere'ye hayat katacak" ifadesini kullandı.

Narlıdere Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Narlıdere Belediyesi’nin ortak hizmet projesi olan “Yaşar Kemal Kültür ve Sanat Vadisi” Projesi, Narlıdere 2.İnönü Mahallesi’nde gerçekleştirilen törenle halka tanıtıldı.

Kemal Sunal Kültür Merkezi son durum Haberi

Kemal Sunal Kültür Merkezi son durum

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından arsa satışı karşılığı Kemal Sunal Kültür Merkezi İnşaatı tamamlanması işi ihale ediliyor. Arsa karşılığı inşaatın yapılacağı Yer İçerenköy'de 4 bin 193,60 metrekarelik arsa olup, yatırım maliyeti 42 miylon 443 bin 525,04 lira olarak belirlendi.

İnşaat karşılığı verilecek olan arsa ise, Ataşehir Küçükbakkalköy'de yer alıyor. 7 bin 276 metrekare büyüklüğündeki arsanın yatırım maliyeti 42 milyon 564 bin 600 TL.

Arsa satışı karşılığı Kemal Sunal Kültür Merkezi İnşaatı tamamlanması işi ihalesi 22 Ocak'ta yapılacak.

ARSA SATIŞI KARŞILIĞI KEMAL SUNAL KÜLTÜR MERKEZİ

İNŞAATI TAMAMLANMASI İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Ataşehir Belediye Başkanlığından:
Arsa Karşılığı İnşaatın Yapılacağı Yer:

1) Arsa satışı karşılığı Kemal Sunal Kültür Merkezi İnşaatı tamamlanması, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. Maddesine istinaden Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır. Tablo 1’de yapılması planlanan kültür...