19 / 05 / 2024

Kemalöz Pazaryeri hizmete girdi mi

Kemalöz Pazaryeri hizmete girdi mi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en büyük ve modern pazaryeri Kemalöz Pazaryeri'nin 28 Mayıs Cumartesi günü açılacağını müjdeledi.

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Gayrimenkul dünyasının yeni yüzü Lotusmark hizmete açıldı!

Gülşah Şahin ile Oğuz Özkurt ortaklığında kurulan ve sektöre yeni bir soluk getirecek olan Lotusmark Gayrimenkul, Bostanlı’da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Uşak Belediyesi'nden 26.2 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Uşak Belediyesi, Uşak ili, Merkez ilçesi, Yeşil Karaağaç, Bölme, Fevzi Çakmak ve Kemalöz Mahallesi'nde yer alan 27 gayrimenkulü 26 milyon 262 bin 135 TL'ye satıyor...

Dekar DK Konut'un acı günü! İsmail Kemal Demiröz vefat etti! 

Dekar DK Konut iş ortağı Demiröz Ailesi'nin babası İsmail Kemal Demiröz, hayatını kaybetti. 

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Kemal Kılıçdaroğlu: Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hızla kentsel dönüşüme ihtiyacımız var. Bürokraside karşılanan engeller var. Bu engellerin süratle aşılmasına ihtiyaç var" açıklamasını yaptı.

Sivas Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi hizmete açıldı!

Sivas'ta ay ve yıldız mimarisine sahip Türkiye'de ilk olacak ve yapımı tamamlanan Yukarı Tekke Ay Yıldız Camisi, gerçekleşen törenle hizmete ibadete açıldı.

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

2022 yılına kadar 93 yeni öğrenci yurdunu hizmete açacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yıl içinde 46 tane olmak üzere 2022 yılına kadar otel konforunda 93 yeni öğrenci yurdunu da hizmete açacağız. Spor alanındaki yatırımlarımızın meyvelerini gururla topluyoruz." dedi.

Kemalöz Pazaryeri hizmete girdi mi Haberi

Kemalöz Pazaryeri hizmete girdi mi


Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin en büyük ve modern pazaryeri Kemalöz Pazaryeri'nin 28 Mayıs Cumartesi günü açılacağını müjdeledi. Belediyenin projeleri arasında yer alan, Kemalöz ve Cumhuriyet mahallelerinin ihtiyacına cevap verecek pazaryerinin, 10 bin metrekarede kurulacağı ve kentin en büyük ve modern pazaryeri olacağı açıklandı.


Uşak'ın hak ettiği bir pazaryerini kente hediye etmekten dolayı mutlu olduklarını kaydeden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Uşak'ın sorunlarını biliyor ve buna göre çözüm üretiyoruz. Vatandaşın en büyük beklentilerinden biri modern ve büyük pazaryerleriydi.

Göreve başlar başlamaz hiç zaman kaybetmeden iki mahallenin ihtiyacını karşılayacak Kemalöz Pazaryeri için çalışmaları başlattık. Bitirdiğimiz modern pazaryerini açacak olmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.



Yeni...