07 / 05 / 2024

Kemalpaşa Kültür Merkezinin temeli ne zaman atılacak

Kemalpaşa Kültür Merkezinin temeli ne zaman atılacak

Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor

Denizli'deki kültür merkezi 1 TL'den kiralanıyor!

Denizli Belediyesi, ketteki kültür merkezinin kirasını 1 TL yaptı. Sanatçılara özel sunulan ayrıcalıkta tek koşul merkezin ayda bir kez kullanılması.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezi inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Ankara Sincan'daki kültür ve kongre merkezinin ihalesi 2018'de yapılmış ve 47 milyon TL bedelle bir firmaya verilmişti. Peki kültür merkezinin inşaatında son durum ne? Kültür merkezi ne zaman tamamlanacak?

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Antalya Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Ağva Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezi'nin temelleri atıldı!

Şile Belediyesi, Ağva  Ek Hizmet Binası ve Kültür Merkezinin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Sincan Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı!

Sincan Belediyesi tarafından temeli Temmuz 2019'da atılan Ankara'nın en büyük Kültür ve Kongre Merkezi'nin yüzde 30'u tamamlandı. Sanatın ve kültürün merkezi olması planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nin kirası meclis gündeminde!

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinin kira bedeli ve kira gelirleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Uzuntarla Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe Uzuntarla’da inşa edilmesi planlanan kültür merkezinin kaba inşaatı tamamlandı.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı mecliste görüşüldü!

Aydın Didim Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı ikinci oturumunda inşaatı devam eden kültür merkezinin imar planı görüşüldü.

Kemalpaşa Kültür Merkezinin temeli ne zaman atılacak Haberi

Kemalpaşa Kültür Merkezinin temeli ne zaman atılacak


Sosyal ve kültürel alandaki hizmetleriyle dikkat çeken Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor. Yaklaşık 4 bin 900 metrekare inşaat alanında başlatılacak çalışmalar kapsamında, içinde 800 kişilik sinema salonu da bulunan bina Kemalpaşa'nın yeni cazibe merkezi olacak.

Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Bu ilçemize kazandıracağımız en önemli projelerden biri. Yaklaşık 4 bin 900 metrekarelik inşaat alanı üzerinde bin 200 metrekarelik alanda yükselecek olan Kültür Merkezi'nin yaklaşık 400 gün sonra tamamlanacağını öngörüyoruz" dedi. 


4 kattan oluşacak

Toplam 4 kattan oluşan merkezde birçok detayın düşünüldüğünü aktaran Uğurlu, "Sekiz Eylül Mahallesi'nde yeraltı, zemin ve üstte ise iki kattan oluşacak binada sadece kültür ve sinema salonu...