07 / 07 / 2024

KEMDER sakarya şubesi

KEMDER sakarya şubesi

KEMDER'e ziyaret AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü seçim çalışmaları kapsamında Kepez Müteahhitler Derneği'ni (KEMDER) ziyaret etti.

Sakarya İnşaat Mühendisleri Odası, kıdemli üyelerini plaket verdi

İnşaat Mühendisleri Odası Sakarya Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve mesleğinde 25, 40, 50 ve 60’ıncı yılını dolduran üyeler plaket, hizmet ve onur belgesi ile ödüllendirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Türk Kızılay, Sakarya'da bahçeli ev satıyor! Konut sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat!

Türk Kızılay Sakarya Şubesi, Sakarya ili, Erenler ilçesi, Erenler mahallesinde yer alan bahçeli kargir ev niteliğindeki konutu satıyor. Peki Sakarya Erenler'de yer alan konutun fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Konut satışlarındaki rekor Türkiye ekonomisinin göstergesi!

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Konferans Salonunda düzenlenen "DEİK ve Dış Ticaretin Önemi" konulu konferansa katılan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Türkiye ekonomisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Sakarya Serdivan By Baristo Cafe açıldı!

Sakarya Serdivan'da By Baristo Cafe’nin 22. Şubesi’ni düzenlenen muhteşem törele açıldı. Açılışa ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da katıldı.

Sakaryalı inşaat mühendislerinden eğitime destek!

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi ile eğitimde işbirliği olanaklarını görüştü.

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları için yarın son!

TOKİ Sakarya Kocaali başvuruları yarın sona eriyor. 2+1 dairelerin 114 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvurular Ziraat Bankası Sakarya Kocaali Şubesi tarafından kabul edilecek.

Zeki Toçoğlu: Dönüşümde yatay büyümeden yanayız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şubesi tarafından düzenlenen Vizyon Toplantısı’na katıldı. Toçoğlu, “Yüksek katlı yapılar gelişmişlik göstergesi olamaz'' dedi.

Hüsnü Gürpınar kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi. Peki, Hüsnü Gürpınar kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İMO Sakarya Şubesi Başkanı Hüsnü Gürpınar oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şubesi Olağan Genel Kurulu, İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonunda gerçekleşti. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Hüsnü Gürpınar yeniden başkan seçildi

SMBD’de inşaat konuşuldu!

MÜSİAD Sakarya Şubesi Yönetimi, STK ziyaretleri kapsamında Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette; kentsel dönüşüm, çok katlı binalar ve birliktelik konuşuldu.

Adres Patent, Sakarya'da şube açacak!

Adres Patent, Türkiye genelindeki 5. şubesi olan Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nü Sakarya'da açacak. Adres Patent Doğu Marmara Bölge Müdürlüğü'nün açılışı, 9 Ekim Cuma günü Sakarya'da gerçekleştirecek.

TOKİ Sakarya Taraklı'da 43 adet konut satıyor!

TOKİ Sakarya Taraklı'da 43 adet konut satıyor. Başvuruları yarın itibariyle başlayacak olan projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Taraklı Şubesi aracılığıyla yürütülüyor.

Sakarya Sev Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenler Şubesi açıldı!

Sakarya Sev Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenler Şubesi 10 bin sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da açıldı.

KEMDER sakarya şubesi Haberi

KEMDER sakarya şubesi

KEMDER Sakarya parkı şube kafede KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve çok sayıda KEMDER üyesi ile bir araya gelen Köse ve Tütüncü, 1 Kasım'da gerçekleşecek olan genel seçimler ve geçtiğimiz günlerde Ankara'da yaşanan terör saldırısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


'RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN' 

Toplantıda ilk sözü alan Köse, son derece iizgün ve kederli olduklarını dile getirerek, "Ülkemizde hiç istemediğimiz şekilde Cumhuriyet tarihimizin en kanlı terör saldırısı gerçekleşti. Maalesef birçok eve ateş düştü. İnşallah Rabbim memlekete bir daha böyle olaylar yaşatmasın. Çünkü insan hayatı her şeyin üzerinde" dedi. Seçimlerle ilgili de konuşan milletvekili Mustafa Köse, "Memleketimiz için hayırlısını diliyorum. Ama şunu biliyorum ki eğer 1 Kasım'da tek başına iktidar çıkarsa memlekette bir süredir bekletilen bir takım işler, yastık altındaki paralar, bekleyen kimi kamu yatırımları,...