24 / 07 / 2024

Kemer 2015 turizmi

Kemer 2015 turizmi

Kemeri ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kemer'e 2 yılda sadece arıtma için 60 trilyon yatırım yapacaklarını açıkladı. Türel Kemer 2 üst geçişli kavşağın Haziran ayında hizmete gireceğini belirtti.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi Kemer Park Evleri Sitesi'nde bulunan villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi!

Bakırcı Yapı Bakırcı Kemer Projesi 41 adet daireden meydana geliyor. Lansmanı Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek olan projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Burdur Kemer'de Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ihalesi 11 Mayıs'ta!

TOKİ Burdur ili Kemer ilçesinde Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşa edecek. Binanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Kemer'de Naturland Eco Park ve Aqua Resort Hotel icradan satılıyor!

Antalya Kemer 'de bulunan 5 yıldızlı 2 otel Kemer İcra Dairesi tarafından 27 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar, EMITT 2015 Turizm Fuarı'na katılacak!

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizmi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “EMITT 2015 Fuarına” katılım sağlanacağı belirtildi.

Kemer kış turizmi adına Olympos, Yörük Parkı ve Dinopark'a turlar düzenliyor!

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi adeta esir alan soğuk ve karlı hava Antalya'da da etkili olurken özellikle yüksek kesimlere düşen kar nedeniyle, Antalyalılar soluğu kar yağan noktalarda aldılar.

Alanya turizmi ve 2015 turizm sezonu masaya yatırıldı!

Alanya turizminin ve 2015 yılı turizm sezonunun masaya yatırıldığı çalıştayda 2014 turizm sezonunun iyi geçtiği, 2015 turizm sezonunda ise 'Alanya-Gazipaşa Havalimanı' avantajına sahip olunduğu vurgulandı.

Kemer'de belediyeden kiralık 17 işyeri ihalesi 7 Ocak'ta!

Kemer İlçe Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan 17 işyerini açık teklif usulü ile 7 Ocak 2015 Çarşamba günü saat: 10:00 'da kiraya veriyor.

Kemer 2015 turizmi Haberi

Kemer 2015 turizmi

Kemer 2 üst geçişli kavşağın Haziran ayında hizmete gireceğini belirten Türel, Kemer 3 kavşağına da turizm sezonu sonrasında başlanılacağını söyledi Deniz otobüsü sefer sayısı artırmayı planladıklarını kaydeden Türel, "Geçmişte deniz otobüsü bilet fiyatını 40 lira yapanlar Kemer'e ihanet etmiştir. Biz 10 liraya gayet iyi çalıştırıyoruz. Bizim anlayışımız millete hizmet, milleti ütmek değil" dedi. Türel, Kemer'i yat turizminin merkezi yapacak projeler üzerinde çalıştıklarını kaydetti.Başkan Menderes Türel, Kemer ilçesinde esnafı ziyaret etti vatandaşlarla buluştu. Esnafın sorun ve önerilerini dinleyen Türel, yoğun ilgi gördü. 




2 yıl da 60 milyon TL yatırım 

Kemerlilerin sevgi çemberine aldığı Başkan Türel, ziyaret sonunda basın mensupları ile bir araya geldi. Kemer'le ilgili projelerin bir kısmını başlattıklarını, bir kısmını başlatacaklarını belirten Türel, "Kemer her zaman ilgi alanımız içinde. Kemerde sadece...