10 / 05 / 2024

Kemer Antalya deniz otobüsü seferleri başladı mı

Kemer Antalya deniz otobüsü seferleri başladı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl bir süre kullanılan ancak daha sonra seferler iptal edilerek Yat Limanı'na demirlenen deniz otobüslerini bakımdan geçirerek Antalya-Kemer arasındaki seferleri tekrar başlattı.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya Kemer'de 43.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Kemer İcra Dairesi Antalya Kemer'de yer alan tarlayı 43 milyon 153 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Martı Myra Otel'in tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Tekirova-Kemer/Antalya'da bulunan 412 parsel üzerinde yer alan Martı Myra Otel tesisimizin tahsis süresi 2069 yılına kadar uzatıldı. 

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nde 51 iş yeri yapılacak!

Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Antalya Kemer Yeni Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 51 iş yeri yapım işi ihale ediyor. İhale 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Antalya Kemer'de 10 yıllığına kiralık otel!

Antalya İli Kemer Belediye Başkanlığı, Antalya Kemer'de yer alan 171 odalı oteli 10 yıllığına kiraya verecek.

TOKİ Antalya Kemer 2020 projesi başvuru detayları!

TOKİ Antalya Kemer 2020 projesi başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Antalya Kemer 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Antalya Kemer 2020 fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Antalya Kemer’in çehresi değişti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi 4.5 senede Kemer’de alt yapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Kemer'e toplamda 260 milyon liralık yatırım yapıldı. 

Kemer Antalya deniz otobüsü seferleri başladı mı Haberi

Kemer Antalya deniz otobüsü seferleri başladı mı


Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bakımdan geçirilen deniz otobüsleri, Antalya-Kemer arasında 10 liraya yolcu taşıyacak


Antalya-Kemer arasında deniz otobüsü seferleri yeniden başladı.


Antalya Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl bir süre kullanılan ancak daha sonra seferler iptal edilerek Yat Limanı'na demirlenen deniz otobüslerini bakımdan geçirerek Antalya-Kemer arasındaki seferleri tekrar başlattı.


Yat Limanı'nda düzenlenen törende konuşan Vali Sebahattin Öztürk, Antalya-Kemer arasında başlayan seferlerin hayırlı olmasını diledi.


Antalya'nın 640 kilometre sahili olduğunu, denizin ekonomik kullanılması gerektiğini vurgulayan Öztürk, "Ne yazık ki denizi, ulaşım anlamında kullanamadık. İstanbul ve İzmir'de deniz ulaşımını ciddi bir şekilde kullanıyor ve şehir içi ulaşıma katkı sağlıyor" dedi.


Yılda 12 milyon turistin geldiği Antalya'da denizde bir yerden bir yere gitmenin keyfini yaşatmak için yeni bir alan oluştuğunu dile getiren Öztürk, bugün itibarıyla başlayan deniz seferlerinin diğer...