05 / 05 / 2024

Kemer Beldibi

Kemer Beldibi

KEMER Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde hazine arazisi üzerindeki kaçak yapıların yıkımına yönelik çalışmasına turizmcilerden destek geldi. Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Kemer'de 7.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya İli, Kemer İlçesi, Beldibi Mahallesi, 936 Parsel sayılı 12 bin 587 metrekare yüzölçümlü tarlayı 7 milyon 426 bin 330 TL'ye satıyor...

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yer aldı. İşte ihalelerin ayrıntıları...

Kemer'de vatandaşlar tapu sevinci yaşadı!

Kemer Belediyesi yaptığı imar uygulaması ile Aslanbucak Mahallesinde ikamet eden vatandaşlara derin bir nefes aldırdı. Gül’ün makamında yapılan tapu dağıtım törenine katılan arazi sahipleri başkan Gül’e bir kez daha teşekkür ettiler.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Antalyalı hayırseverden Kemer'e 24 derslikli okul!

Mart ayında 24 derslikli okulun protokolünü Antalya Valiliğinde imzalayan hayırsever Kemer, Korkuteli Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesine yapılması planlanan 24 derslikli okulun ihalesinin yapıldığını ve inşaatın kısa süre içinde başlayacağını söyledi.

Kemer'de emlak sektörü durgun!

Kemer'de yer alan Sertalioğulları A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can, "Türkiye'nin birçok bölgesinde emlak satışı konusunda ilerleme yaşanırken, Kemer'de bunun aksini yaşıyoruz!" dedi

Kemer'de projeler hız kesmiyor!

Sertalioğulları A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can Kemer'de Mimarlık, İnşaat, Hafriyat, Orman Ürünleri, Peyzaj, iç mimari ve dekorasyon, Renevosyon ve Gayrimenkul deyince ilk akla gelen isimlerin başında geldiklerini söyledi.

Kemer'de emlak satışı düşüyor!

Kemer'de her geçen gün kararlılıkla büyümeye devam eden Sertalioğulları A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can emlak sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gayrimenkul yatırımcılarının Kemer'e olan ilgisi azaldı!

Kemer Sertalioğulları A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Can Kemer'in gayrimenkul sektörü hakkında açıklama yaptı.

Kemer'e yeni imar planları geliyor!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, AK Parti Milletvekili Adayı Atay Uslu ve Kemer İlçe teşkilatını ile birlikte, mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi.

Rıza Sümer: Kemer imar planlarının takipçisiyiz!

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer’de mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi. Rıza Sümer, “Kemer’in imar planlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeleri gerek belediye meclis üyelerimiz, gerekse hükümet nezdinde takipçisi olacağız. " dedi.

Kemer Beldibi Haberi

Kemer Beldibi

Turizm sezonunun sona ermesiyle Kemer'in Beldibi Mahallesindeki hazine arazisi üzerine yapılmış kaçak yapıların yıkımına başlayan Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti. Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Osman Ayık, Peker Otel Genel Müdürü Cengiz Sevin ve Rama Otel sahibi Mahmut İçli, Başkan Gül'ü ziyaretinde bölgedeki yolların da plana uygun şekilde açılmasını talep etti. 


'KEMER TÜRKİYE'NİN İNCİSİ' 

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, belediyenin önemli bir sorunu ortadan kaldırmaya çalışmakla önemli bir işlem uyguladığını belir tirken, "Kemer sadece Antalya'nın değil Türkiye'nin incisi olan bölgelerden bir tanesi. Turizmin ilk başladığı noktalardan bir tanesidir. Ama maalesef aşağı yukarı geçen 30 yıl içerisinde imara aykırı yapılaşmayla ilgili ciddi sıkıntıların olduğu yerler den de bir tanesidir. Bu durumun da en yoğun yaşandığı bölge Beldibi'dir" dedi. 


'BELEDİYENİN...