02 / 05 / 2024

Kemer Hill de satılık villa

Kemer Hill de satılık villa

2003 yılında Artell İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilecek Kemer Hill satışa sunulmuş. Sitede bulunan konutlar 160 bin dolardan (220 milyar 280 milyon lira) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Hilal Hill Büyükçekmece’de  3. ve 4. etap için düğmeye basıldı!

Hilal Hill Büyükçekmece’de 3. ve 4. etap için düğmeye basıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İstanbul Göktürk'teki 300 dönümlük deprem toplanma alanında inşaat tam gaz! 

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden sonra toplanma alanları sık sık gündeme geldi. Kemer Country'de AFAD’ın acil durum toplanma alanı şeklinde belirlediği yerlerden. Bu alanda lüks konut inşaatı sürüyor. İşte ayrıntılar...

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Antalya Kemer'de 43.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Kemer İcra Dairesi Antalya Kemer'de yer alan tarlayı 43 milyon 153 bin 740 TL bedelle satışa çıkardı.

Naturia Kemer'de 2+1'ler 6.5 milyon TL'ye!

Kuruluş İnşaat tarafından hayata geçirilen Naturia Kemer projesinde 2+1'den 5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'ler 6.5 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

15 bin TL'lik kirasını ödeyemeyen Defne Samyeli, 30 bin TL'lik ev arıyor!

Şimdiki evinin 15 bin TL’lik kirasını aylarca ödemediği söylenen Defne Samyeli'nin aylık kirası 40 bin TL olan Ulus'ta Boğaz manzaralı 5 odalı havuzlu bir villa ile Kemer Country'de aylık kirası 30 bin TL kütük evlere bakması şaşkınlık yarattı.

Kemer Country'de 17 milyon TL'ye 20 yıl yaşama hakkı!

Birçok ünlü ismin tercih ettiği bölgelerden biri olan Kemer Country'de villa değerleri 17 milyon TL'ye kadar çıkıyor.Fakat söz konusu villalarda sadece 20 yıl oturma hakkı veriliyor.

Çağatay Ulusoy Kemer Country'da ev arıyor!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor. Ulusoy Tatlıtuğ'un yaşadığı Kemer Country’de ev arayışına girdi. 

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Falcao, Kemer Country'de 7 buçuk milyon TL'ye ev alacak!

Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 5 milyon euro kazanan Falcao’nun eşi kazancını artıyor. Lorelei Taron, Göktürk’te beğendiği 7 buçuk milyonluk villayı çocuklar için oyun merkezi haline çevirecek.

Kemer Hill de satılık villa Haberi

Kemer Hill de satılık villa



KEMER HILL


İstanbul'un yükselen değeri


İstanbul'un en güzel tepelerinden birinde, yükselen teknolojinin, yüksek standartların, yüksek değerlerin, yüksek kalite ve güvenliğin simgesi Kemer Hill...

Şehrin en yeşil, en havadar, en sağlıklı, aynı zamanda deprem riskinden uzak bölgesinde, Kemerburgaz Göktürk beldesinde.


Kemer Hill, size özlemini duyduğunuz standartlarda bir ev; sıcak, güvenli bir yuva ve kazançlı bir yatırım vaat ediyor. Tüm bu yüksek standartlar, 160.000 $'dan başlayan fiyatlar ve rahat ödeme koşullarıyla sizleri bekliyor.


İstanbul'un yükselen değeri Kemer Hill'de siz de bir daire ya da bahçeli bir ev sahibi olarak yerinizi alın...


ARTELL İnş. Dış. Tic. ve Trz. San. A.Ş. Göktürk - Kemerburgaz



(2003 yılında 1 dolar 1.376.772...