25 / 05 / 2024

kemer Kempinski Hotel The Dome otel fiyat

kemer Kempinski Hotel The Dome otel fiyat

Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te konumlanan Kempinski Hotel The Dome, tatili sağlıkla birleştirerek vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirip iç dengenizi yeniden kazanmanız için harika bir fırsat sunuyor.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Kemer Palmet Resort Hotel 18 milyon 504 bin 66 TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Kemer İcra Dairesi, Antalya ili, Kemer ilçesi, Kemer Mahallesi, 157 ada 6 parselde yer alan Palmet Resort Hotel'i 18 milyon 504 bin 66 TL'ye satıyor...

5 yıldızlı Simena Hotel'in sahilde adil paylaşım isyanı!

Antalya Kemer'de bulunan Simena Hotel'in işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Bin kişi kapasiteli tesisin alanının genişletilmesi için yargıya başvuruldu.

Comfort Beach Resort Hotel 99.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Kemer’de yer alan 5 yıldızlı Comfort Beach Resort Hotel 99 milyon 237 bin 618 TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Comfort Beach Resort Hotel 100.2 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi, Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi, 735 parsel, üzerinde yer alan Comfort Beach Resort Hotel'in üzerinde borçluya ait üst kullanım hakkını icradan 100 milyon 164 bin 292 TL'ye satıyor...

Royal Golf Villalar Hotel The Dome'da tanıtıldı!

TRE Tasarım'ın yenilediği Royal Golf Villalar düzenlenen özel bir davetle Kempinski Hotel The Dome iş ortaklarının beğenisine açıldı.

Küba Manzana Kempinski Hotel açıldı!

Manzana Kempinski Hotel, Küba'nın başkent Havana'da açıldı. Küba'nın ilk beş yıldızlı oteli olan Manzana Kempinski Hotel, ziyaretçilerini bekliyor.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi.

Kemer Avantgarde Hotel kapandı!

Antalya Kemer’de kurulu bulunan Avantgarde Hotel kapılarını kapattı. Otelin genel müdürü, tur operatörlerine gönderdiği yazıda “Oteli kapatıyoruz. Yeni rezervasyonları başka tesislere kaydırın” dedi. İşte ayrıntılar...

Çırağan Oteli restorasyona giriyor!

Dünyanın en beğenilen otelleri arasında gösterilen Çırağan Kempinski Hotel, birkaç ay içinde köklü bir yenilenme sürecine girecek. Otelin bu süreçte misafir kabul etmeye devam edecek.

Kemer'de Naturland Eco Park ve Aqua Resort Hotel icradan satılıyor!

Antalya Kemer 'de bulunan 5 yıldızlı 2 otel Kemer İcra Dairesi tarafından 27 Mart 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihaleye çıkarılıyor.

kemer Kempinski Hotel The Dome otel fiyat Haberi

kemer Kempinski Hotel The Dome otel fiyat


Antalya'nın gözde tatil beldesi Belek'te konumlanan Kempinski Hotel The Dome, farklı mimarisi, butik otel hizmeti ve huzur vaat eden atmosferine sağlık ve güzellik alanındaki ayrıcalıklı hizmetlerini de ekleyerek, tatil, dinlenme ve yenilenme kavramlarını bir araya getiriyor. Kempinski Hotel The Dome, bünyesinde bulunan The Dome Sanitas Spa ile sağlık ve güzelliği bir arada sunarken huzur dolu bir tatil vaat ediyor. Hazırladığı Thalassoterapi ve Detoks programları ile tatile farklı bir bakış açısı kazandırarak klasik spa hizmetinin dışına çıkan Kempinski Hotel The Dome, tatili sağlıkla birleştirerek vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirip iç dengenizi yeniden kazanmanız için harika bir fırsat...