06 / 07 / 2024

kemer turizmci ve iş adamları derneği otel protestosu

kemer turizmci ve iş adamları derneği otel protestosu

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Antalya ve ilçelerinde doğa ve çevre tahribatının arttığını, bunun turizmi olumsuz etkilediğini belirterek Kemer ilçesinde yeni otellerin yapılmasına karşı olduklarını bildirdi...

Konut fiyatlarında nasıl balon oluştu? Ünlü turizmci açıkladı! İşte kanıtı...

Konut fiyatlarındaki artış devam ediyor. Fahiş rakamlara ulaşan konut fiyatları yatırımcıları ve konut almak isteyenleri şaşkına çevirirken ünlü turizmci, konut fiyatlarında nasıl balon oluştuğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Kemer Country sitesindeki 94 kişi bakanlığa icra takibi başlattı!

Kemer Country sitesindeki 94 ünlü isim, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na karşı icra takibi başlattı.

Esenler Kemer Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Kemer Mahallesi, 6153 Parsel, 370 Ada 11 ve 12 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kemer Country’deki golf sahaları için yeni imar planı geldi: İnşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü!

Demirören Grubu’nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devredilen ve villa inşaatlarına başlanan Kemer Country’nin golf sahaları için yapılan imar planlarının yürütmesi durdurulmuştu. Bakanlık'tan yeni plan hazırlandı. Bu kapsamda, inşaat alanı yaklaşık 50 bin metrekare düşürüldü.

Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut fırsatı!

İstanbul'un en gözde lokasyonları arasında yer alan Kemerburgaz'da inşa edilen Nevbahar Kemer Konakları'nda 0,89 faiz ve 60 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beltson Gıda İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinçer  Can Kemer ve İlker Can Kemer ortaklığında kuruldu.

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Kemer Country’de Ziraat Bankası ve Emlak Konut GYO'nun ihtiyati tedbir itirazı reddedildi!

Demirören Grubu'nun kredi borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na geçen Eyüpsultan'daki Kemer Country'nin golf sahalarının konut imarına açılması ile ilgili süreçte yeni bir mahkeme kararı alındı. İşte ayrıntılar...

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kemer Grup Yapı Otomotiv Reklam Orman Ürünleri Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Rahmi Çintak tarafından kuruldu.

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkemer İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Birol Unut tarafından kuruldu.

kemer turizmci ve iş adamları derneği otel protestosu Haberi

kemer turizmci ve iş adamları derneği otel protestosu


Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) Antalya ve ilçelerinde doğa ve çevre tahribatının arttığını, bunun turizmi olumsuz etkilediğini belirterek Kemer ilçesinde yeni otellerin yapılmasına karşı olduklarını bildirdi.


Yaptığı yazılı açıklamada yeni yapılacak otellerin turizmi olumsuz etkilediğini belirten KEMİAD Başkanı Ali Nail Kılıç, Kemer bölgesinde Milli Parklar, ormanlar, koylar ve derelerde son dönemlerde yaşanan tahribatların telafisi imkansız zararlara yol açtığını savundu.


Alacasu, Kleopatra gibi koylara otel izni verilmesinin turizm çeşitliliğinin bitirilmesi anlamına geldiğini ifade eden Kılıç, şunları söyledi: “Yat, dalış ve mavi yolculuk gibi alternatif turizm çeşitliliğin bölgemizde bitmesi anlamına gelecek olan bu koylara otel yapımı projesi yaşayan halk için de yaşam alanlarına tecavüz manası taşımaktadır. Coğrafya olarak alternatif turizm için olağanüstü zenginliklere sahip Kemer bölgesinde her yere otel yapma düşüncesi...