29 / 04 / 2024

kemer turları

kemer turları

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi adeta esir alan soğuk ve karlı hava Antalya'da da etkili olurken özellikle yüksek kesimlere düşen kar nedeniyle, Antalyalılar soluğu kar yağan noktalarda aldılar.

Kemer Devlet Hastanesi Şubat'ta açılacak!

Kemer'de temeli 2011 yılı Mayıs ayında, dönemin Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül'ün katıldığı törenle atılan ve 2012 Aralık ayında tamamlanması planlanan Kemer Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları bitti.

Kemer kış turizmi adına Olympos, Yörük Parkı ve Dinopark'a turlar düzenliyor!

Geçtiğimiz hafta Türkiye'yi adeta esir alan soğuk ve karlı hava Antalya'da da etkili olurken özellikle yüksek kesimlere düşen kar nedeniyle, Antalyalılar soluğu kar yağan noktalarda aldılar.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

Kemer'de belediyeden kiralık 17 işyeri ihalesi 7 Ocak'ta!

Kemer İlçe Belediye Başkanlığı; mülkiyeti belediyeye ait olan 17 işyerini açık teklif usulü ile 7 Ocak 2015 Çarşamba günü saat: 10:00 'da kiraya veriyor.

Kemer Beldibi yıkımlarına turizmcilerden destek geldi!

KEMER Belediyesi'nin Beldibi Mahallesi'nde hazine arazisi üzerindeki kaçak yapıların yıkımına yönelik çalışmasına turizmcilerden destek geldi. Kemer Belediyesi'ne destek veren turizmciler, Başkan Mustafa Gül'ü ziyaret etti.

Kemer'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Kemer'de bulunan 3.571,00 metrekare yüzölçümüne sahip arsa Kemer Satış Memurluğu tarafından 9 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:15 arası ihale ediliyor.

Menderes Türel Kemer’deki yıkımlar hakkında açıklamalarda bulundu!

AK Parti Kemer İlçe Kongresi’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendi dönemlerinde yeniden yapılmaya başlanan kavşaklara astıkları afişler sayesinde, Karayolları’na teşekkür etmeyi hatırladığını söyledi.

Kemer Country Kemerköy Sitesi'nde 2 milyon 500 bin TL'ye satılık villa!

Eyüp Kemer Country Kemerköy Sitesi'nde 36.997,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan villa İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 23 Şubat 2015 tarihinde ihale edilecek.

Kemer İcra Dairesi tarafından 6 gayrimenkul satılıyor!

Antalya İli Kemer İlçesi 'nde bulunan 6 gayrimenkul Kemer İcra Dairesi tarafından 29 Ocak 2015 günü saat 14:00 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

2023'te kültür turları öne çıkacak!

2023'te kültür turlarının öne çıkacağını söyleyen Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Anadolu'yu gezen turist sayısı da ikiye katlanacak" dedi. TÜRKİYE'DE her geçen gün turizm çeşitliliği artıyor.

Kapadokya'da kış mevsiminde balon turları devam ediyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezleri içinde yer alan, doğa harikası peribacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, kış mevsiminde katıldıkları balon turlarında karla kaplı eşsiz manzarayı seyredebiliyor.

Antalya Kemer turizmi tekrar canlanıyor!

Yaşam standartlarını yükseltecek yatırımlarla her geçen gün kendisini geliştiren Kemer, belediyenin gerçekleştirdiği projelerle çehresini değiştirdi. İlçe başta Rus ve Alman olmak üzere, Avrupalı turistlerin tercihlerinde hep üst sıralarda yer alıyor.

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

kemer turları Haberi

kemer turları

Özellikle Kemer bölgesinde bulunan ve Olympos Teleferik ile yaklaşık 10 dakika içerisinde çıkılan Tahtalı 2365mt. zirvesi de hafta sonu kar meraklılarını ağırladı. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği zirvede kar keyfi yaşayan çocuklar ve aileleri bol bol kartopu oynayıp kardan adam yaptılar. 


Kar keyfi, kültür keyfi,dinopark keyfi... 

Öte yandan hafta sonu havanın da uygun olması ile rotlarını Kemer'e çeviren çok sayıda Antalyalı Olympos Teleferik ile kar keyfinin yanı sıra Kemer Merkezde bulunan ve bölgenin simgesi durumunda bulunan Yörük Parkı ile kültür keyfi de yaşarken, ayrıca yine Göynük'de bulunan Dinopark'a uğrayarak farklı bir gün yaşama şansı buldular. Bilindiği üzere birçok tur şirketi Kemer için düzenledikleri turlarda bu Olympos Teleferik,Yörük Parkı ve Dinopark'ı turlarına ekleyerek alternatif bir imkan sunuyorlar. Bu arada bu üç yer...