15 / 05 / 2024

Kemeraltı caddesi nerede

Kemeraltı caddesi nerede

1959 yılında Tophane ile Karaköy'ü birbirine bağlayan, inşası devam eden Kemeraltı Caddesi'ni asfaltlanmaya başlamışlar. Caddenin sağına ve soluna, altları dükkan ve mağaza olan büyük apartmanlar ve iş hanları inşa edilecekmiş.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Burda 17 AVM nerede?

Burda 17 AVM nerede sorusuna Barbaros Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde yer alıyor yanıtını verebiliriz. yaklaşık 90 milyon USD yatırım bedeli ile yükselen 17 Burda AVM kapılarını 9 Nisan'da açıyor...

En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Nişantaşı, Bağdat Caddesi ve İstiklal’deki mağaza büyüklükleri 5 AVM’yi bulurken sadece İstiklal’in hafta sonu ziyaretçisi AVM’lerin 5-6 katına ulaşıyor.En fazla kiralama nerede yapılıyor?

Eminevim İstanbul Sefaköy çekilişi nerede?

Eminevim İstanbul Sefaköy çekilişi nerede sorusunun yanıtı İstanbul'da yer alan Sefaköy İnönü Mahallesi, Muammer Aksoy Caddesi Sokak, No:38 Daire: 1 Milsan Basın 'da yapılıyor.

1960 yılında Tersane Caddesi ihaleye çıkarılmış!

1960 yılında Karaköy'ü Azapkapı'ya bağlayacak olan Tersane Caddesi, Belediye Encümeni tarafından 5 milyon 600 bin liraya ihaleye çıkarılmış. Yol Karaköy Meydanı'na bağlandıktan sonra Kemeraltı Caddesi'ne de bağlanacakmış.

Kemeraltı Caddesi'ni 1959 yılında asfaltlamışlar!

1959 yılında Tophane ile Karaköy'ü birbirine bağlayan, inşası devam eden Kemeraltı Caddesi'ni asfaltlanmaya başlamışlar. Caddenin sağına ve soluna, altları dükkan ve mağaza olan büyük apartmanlar ve iş hanları inşa edilecekmiş.

Four Winds Bağdat Caddesi nerede?

Four Winds Bağdat Caddesi nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Anadolu yakası Kadıköy ilçesine bağlı Bağdat Caddesi deniliyor. Projede yer alan daireler 120 metrekare ile 449 metrekare arasında alanlara sahip...

Meda Turizm Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi Rudolf Karaköy Şubesi açıldı!

Meda Turizm Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi Rudolf Karaköy Şubesi, İsmail Ekşioğlu Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Eylül'de Beyoğlu, Müeyyetzade Mahallesi, Kemeraltı Caddesi'nde kuruldu.

Güneşli Sun Flamingo Park nerede?

Güneşli Sun Flamingo Park nerede sorusuna Evren Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul yanıtı veriliyor. Proje toplam 112 adet daire ve 12 adet ticari birimden oluşuyor

Kemeraltı esnafı tente savaşı veriyor!

Kemeraltı Anafartalar Caddesi'ndeki esnaf güneşten korunmak için dükkanların arasına tente gerince, İzmir Büyükşehir Belediyesi çarşının estetiğini bozdukları gerekçesiyle 180 TL ceza kesti. Bu cezanın ardından Kemeraltı esnafı isyan etti.

Deniz Yıldızı Kartal nerede?

Deniz Yıldızı Kartal nerede sorusunun yanıtı Esentepe Mahallesi. E 5 Yanyol Milangaz Caddesi No: 77 Kartal olarak belirlendi. Projede teslimler 2016 yılının Eylül ayında yapılacak...

İzmir Asma Bahçeler nerede?

İzmir Asma Bahçeler nerede sorusunun yanıtı Asma Bahçeler Satış Ofisi Altınvadi Caddesi No:123 Narlıdere, İzmir olarak belirlendi. Projedeki daireler Haziran 2015'te sahiplerine teslim edilecek.

Ofisim İstanbul Maltepe nerede?

22 katlı olarak tasarlanan toplam 3 bloktan meydana gelen Ofisim İstanbul Maltepe nerede sorusuna yanıt olarak projenin adres bilgileri şöyle: Tugay Yolu Caddesi No: 18 Maltepe / İstanbul...

Kemeraltı caddesi nerede Haberi

Kemeraltı caddesi nerede



ASFALTLANIYOR: Tophane ile Karaköy'ü birbirine bağlayan yeni Kemeraltı Caddesi'nin asfaltlanması ameliyesine başlanmış, yolun yarısından fazlası bitmiştir. Yolun iki yakasında bulunan molozlar tedrici surette alınmakta olup bunların tamamen kalkmasından sonra caddeye verilecek yeni şekil tespit edilecektir. Plana göre yolun her iki tarafında altları dükkan ve mağaza olan büyük apartmanlar ve iş hanları inşa edilecektir. Resimde, yolun asfaltlanması ameliyesi görülmektedir. 

Yolun suratle bitirilmesine çalışılmaktadır.


Hürriyet Gazetesi 2 Ağustos 1959 



Abdullah Kutalmış...