15 / 05 / 2024

kemerburgaz Larus Palas

kemerburgaz Larus Palas

Hakan Kıran, İstanbul'un ünlü mimarlarından. Kıran, Kabataş İskelesi'ni Martı'ya, Haliç Köprüsü'nü ise Leonardo da Vinci'nin köprüsüne dönüştürecek projeleriyle oldukça ses getirmişti. .

Ebru Gündeş-Reza Zarrab çifti Kemerburgaz'dan 2.5 milyon dolara villa aldı!

Ebru Gündeş ve eşi Reza Zarrab İstanbul-Kemerburgaz'da 2.5 milyon dolara orman içinde villa aldı. Tadilat için 1.5 milyon TL, dekorasyona 1 milyon 250 bin TL harcadılar.

Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı'nın Kemerburgaz'daki okul planı onaylandı!

İBB 7 yıl önce kaçak olduğu gerekçesiyle yıktığı Zeynep Mutlu Eğitim Vakfı’na ait özel okulun yeni planlarını onayladı. Yeni okul binaları, Kemerburgaz’da bulunan eski okulun yaklaşık 600 metre güneyinde yeniden yapılacak.

Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri'nin yeni hali tanıtıldı!

Kemerburgaz Tesisleri'nin tanıtımı ve Kasımpaşa buluşmalarının ilki gerçekleşti. Tesislerin yapımını hiçbir devlet desteği almadan işadamı Turgay Ciner’in üstlendi. Toplantıya medya ve futbolunun efsane olmuş bireylerinin katıldı.

Kemerburgaz ve Göktürk'teki gayrimenkul fiyatları arttı!

Keller Williams, Avrupa Yakası’nın özellikle son yıllarda çocuklu ailelerin tercih ettiği Göktürk ve Kemerburgaz gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Göktürk ve Kemerburgaz’da metrekare fiyatları 4 bin ile 4 bin 500 dolardan alıcı buluyor.

Kemerburgaz Kemerlife Flat Ofis Projesi!

Kemerburgaz Kemerlife Flat Ofis Projesi tek blok şeklinde dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Eyüp İlçe 'si Kemerburgaz bölgesinde inşa edilecek projenin detayl bilgileri henüz netleşmedi.

MOSDER Kemerburgaz’da hatıra ormanı kurdu!

Hayata geçirdiği projeleriyle dünyaya, insana ve sektöre karşı sorumluluklarını yerine getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), İstanbul Kemerburgaz’da MOSDER hatıra ormanı kurdu.

Mahsun Kırmızıgül Kemerburgaz'da 15 milyon TL'ye ev alacak!

Mahsun Kırmızıgül ve avukat sevgilisi, çareyi sosyetenin ikamet ettiği Kemer Country'de lüks bir malikane satın almakta buldu. Çift, bir süredir Kemerburgaz'daki lüks konutlara bakıyor.

Kemerburgaz'da icradan 7 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul İli, Eyüp İlçesi, Kemerburgaz Köyü'nde bulunan villayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres projeleri ne zaman başlayacak!

Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projeleri hayata geçiren Bakırcı Yapı, Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak

Bakırcı Yapı'dan Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te yeni proje!

34 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Bakırcı Yapı, Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep toplayacak.

Bakırcı Yapı Kemerburgaz ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Sektörde 34 yıllık geçmişiyle faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Bakırcı Yapı Alibeyköy Konakları, Serenity Küçükköy, Serenity Halkalı gibi projelerin ardından Kemerburgaz ve Basın Ekspres’te inşa edeceği iki yeni projesi için ön talep topluyor.

Larus Loft teslim tarihi!

Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplamda 116 tane daireden oluşan proje İstinyepark’a 15 dakika, Karaburun’a 30 dakika yakınlıkta hayata geçiriliyor.

Göktürk Larus Loft teslim tarihi!

İstinyepark’a 15 dakika uzaklıkta inşa edilen Göktürk Larus Loft teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

kemerburgaz Larus Palas Haberi

kemerburgaz Larus Palas

Kıran Kemerburgaz'daki rezidans projesi Larus Palas'a sadece imza atmakla kalmadı, aynı zamanda yatırımcı da oldu. Kıran'ın kendine ait ilk projesi olan Larus Palas'ta 90 daire bulunuyor. 40 milyon dolara mal olacak projenin inşaatı bitmek üzere. 


Örnek daireler hazırlanmış. Yaz aylarında da konutlar sahiplerine teslim edilecekmiş. Larus Palas'ın işletmesini de Kıran kendisi yapacakmış. Bu amaçla Vizyon İstanbul Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık unvanıyla yeni bir şirket kurdu. Bu şirket Larus Palas'ın alışveriş ve restoran dahil sosyal alanların işletmeciliğini üstlenecekmiş. Kıran ve ekibi bu hafta içinde projenin son durumunu anlatmak için medyanın karşısına çıkacakmış. 

Para...