17 / 07 / 2024

kemerburgaz projeler

kemerburgaz projeler

Kâğıthane, Kemerburgaz Caddesi, Kâğıthane Deresi ve Hastal etrafındaki sanayi tesisleri şehrin dışına taşınıyor. Bölge, Maslak’ın devamı, Osmanbey ve Nişantaşı’nın alternatifi niteliğindeki caddelerle donatılıyor.

Kemerburgaz Semt Polikliniği açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ‘Önce sağlık, sonra hizmet’ sloganıyla başlattığı projeler çerçevesinde Kemerburgaz’da Fitness Merkezi ve Kemerburgaz Semt Polikliniği açılışı gerçekleştirdi. Aydın, “ Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz” dedi.

Hüseyin Sözlü Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi!

Adana Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Güneşli ve Yönetim Kurulu üyeleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Sözlü, Adanalı müteahhitlerden iddialı projeler istedi...

Sandıklı, hayata geçirilecek projeler sayesinde 2048 yılına kadar su sorunu çekmeyecek!

DSİ 18. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise mevcut içme suyu, kuyu ve depolarda inceleme yaparak proje hazırladı. DSİ yetkilileri, Sandıklı'ya yapılacak projeler sayesinde ilçede 2048 yılına kadar su sorunu olmayacağını bildirdi.

Mustafa Dündar: Osmangazi'yi yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik!

Osmangazi'de faaliyet raporu onaylandı Osmangazi Belediyesi'nin 2013 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Mustafa Dündar, "Biz bu şehri yeniden ihya edecek, yeniden imar edecek vizyon projeler geliştirdik." dedi.

Özkan Özçelik: Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı!

Başkent’te marka projelerin sayısı günden güne artarken, yeni konutlarda sosyal alanlara daha fazla yer verilmesi maliyetleri artırıyor. Özkan Özçelik 'Ankara'da projeler gelişti, fiyatlar arttı' dedi.

Amplio MIPIM'de yatırımcıları Türkiye'de uzun soluklu projeler için davet etti!

MIPIM etkinliğinde konuşan Amplio Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alaeddin Babaoğlu, sürdürülebilirliğin temelinin yaratıcılığa dayandığını belirtti. Amplio MIPIM'de yatırımcıları Türkiye'de uzun soluklu projeler için davet etti.

Metro inşaatları ve yeni projeler Ankara’daki konut fiyatlarını patlattı!

Analizleriyle sektörün nabzını tutan emlakjet.com, Ankara konut piyasasında yaşanan hareketlilik ile ilgili olarak da detaylı bir araştırma yaptı. Metro inşaatları ve yeni projeler Ankara’daki konut fiyatlarını patlattı.

İsmail Erdem: Çok farklı ve prestijli projeler yapacağız!

Artık vatandaşa okul, altyapı gibi vaatlerle gitmediğini söyleyen Sancaktepe Belediye Başkanı Erdem, “Bunları geçen dönem zaten yaptık. Artık diğer belediyelerde olmayan çok farklı ve prestijli projeler yapacağız” diyor.

Cathay İleri Projeler, halkla ilişkiler hizmetleri için Banu Ergin PR’la anlaştı!

Stüdyo 24 projesi ile sektöre adım atan ve ezber bozan projeler yapmaya devam eden Cathay İleri Projeler de iletişim hizmetleri için Banu Ergin PR ile anlaştı...

Necati Şahin: Her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Bursa'da çok merkezli bir kent yönetimi oluşturmayı planladıklarını" belirterek, "Her ilçenin kendine has özellikleri var. Biz bu özelliklere göre her ilçe için ayrı projeler uygulayacağız" dedi.

Güvenlik sistemleri markalı projeler de hırsızlık oranlarını düşürdü!

Standart bir hizmet haline gelen güvenlik sistemleri markalı projeler de hırsızlık oranlarını düşürdü. Projelerde verilen 24 saat güvenlik hizmeti ve kameralı izleme sistemleri özellikle bu projelerin ofis kısımlarında iyi sonuçlar verdi.

ÇED seçme eleme kriterleri uygulanacak projeler listesi!

ÇED seçme eleme kriterleri, ÇED Uygulamalarında Proje Tanıtım Dosyasının hazırlanmasında esas alınacak kriterleri ifade ediyor. İşte ÇED seçme eleme kriterleri uygulanacak projeler listesi bu haberde...

Necattin Demirtaş hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi!

Necattin Demirtaş, katıldığı bir televizyon programında önümüzdeki dönem tekrar belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Demirtaş, projeler bir hayal bir çılgınlık işi değil, aksine akıl işi ufuk işidir." dedi

kemerburgaz projeler Haberi

kemerburgaz projeler

Şehrin hemen yanında, Göktürk ve Kemerburgaz’da, orman ve Sadabat Deresi esintisinde yeni yaşam alanları oluşturuluyor. Hastal’dan 3. köprü çevreyoluna ve 3. havaalanına otoban yapılıyor. 


3 yıl içerisinde bölge, İstanbul’un en değerli, elit ve yüksek prim yapan lokasyonu haline geliyor. Bu bölgedeki en büyük ve en kapsamlı karma proje Vadi İstanbul adıyla, Artaş İnşaat – Süleyman Çetinsaya, Aydınlı Grup – Ömer Faruk Kavurmacı, Keleşoğlu İnşaat – Mustafa Keleş ortak girişimi olarak projelendirildi ve yakında lansmana çıkacak. 


Bu projenin üç büyük ortağı İstanbul’a yakışan, İstanbul’un yaşam tarzını; su, peyzaj, orman ve inanılmaz rahat ulaşım imkânıyla İstanbullulara armağan etmek için bu lokasyona yatırım yapıyor. Bölgede projeleri bulunan diğer firmalardan öne çıkanlar ise; Mesa, Nurol, Eroğlu ve Timur Holding. 



Habertürk...