02 / 05 / 2024

Kemerburgaz Yapı eyüp

Kemerburgaz Yapı eyüp

Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Bijen Zamanpur, Hüseyin Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos tarihinde Eyüp, Odayeri Köyü'nde kuruldu

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Eyüp Kemerburgaz'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu, Eyüp Kemerburgaz'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Tarla nitelikli gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon 267 bin TL olarak belirlendi.

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüp Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Eşref Gülsevinç imzasıyla kuruldu.

Eyüp Yeşilpınar Camii'nin yerine külliye yapılacak!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Yeşilpınar Camii'nin yıkılarak yerine külliye inşa edilmesi projesinin protokolünü imzaladı. Yeşilpınar Merkez Camii, geçtiğimiz yıl beton kalitesi ölçümü yapıldıktan sonra risk taşıdığı için ibadete kapatılmıştı.

Eyüp Belediyesi yeni hizmet binası açılış için gün sayıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Açılış için gün sayan Eyüp Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Eyüp ve Başakşehir'de 2 okulun onarımı yapılacak!

Türkiye Cumhuriyeti İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi, Eyüp ve Başakşehir'de bulunan 2 okulun onarımını ihaleye çıkarıyor...

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Eyüp Belediyesi TMMOB ile işbirliği yapacak!

Eyüp Belediyesi ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası İstanbul Şubesi aralarında “Sağlıklı Kentleşme ve Nitelikli Yapılaşma İçin Ortak Mesleki Denetim ve Teknik İşbirliği Protokolü”, Belediye Başkanı Remzi Aydın tarafından imzalandı

Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşuyor. Beyaz İnşaat Mihmandar Eyüp satılık daire teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp satılık ev!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje 28 bin metrekare alana inşa ediliyor. Mihmandar Eyüp satılık ev teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık!

Toplam 78 adet daire ve 10 dükkandan oluşan proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te yükseliyor. Mihmandar Eyüp Beyaz İnşaat satılık dairelerin teslimleri 2017 yılının başında yapılması planlanıyor.

Beyaz İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüm yapıyor!

Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Orkun Beyaz, Eyüp'te hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projesi ile bölgede çehreyi değiştirmeye başladıklarını söyledi. Beyaz, "40 yıllık marangoz fabrikasını modern bir projeye dönüştürdük" dedi.

Eyüp Rami Kışlası 4 bölüm halinde restore edilecek!

İstanbul Eyüp'te bulunan Rami Kışlası'nın restorasyon çalışmaları hızla sürüyor. Restorasyonun 4 bölüm halinde yapılacağı öğrenilen Rami Topçu kışlasının güney çephesinde bulunan bölümlerinde yapıların ortaya çıkmaya başladığı görülüyor.

Kemerburgaz Yapı eyüp Haberi

Kemerburgaz Yapı eyüp

Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Bijen Zamanpur, Hüseyin Çelik tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyeleri Bijen Zamanpur, Hüseyin Çelik olarak belirlendi. 


Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; her türlü yapı yatırımı ve ticaretini yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kemerburgaz Yapı Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Eyüp, Odayeri Köyü, Kartal Sokak,...