29 / 04 / 2024

kemercity 4 örnek daire

kemercity 4 örnek daire

Gül İnşaat'ın imzasıyla yükselen Kemercity 4 örnek görüntüleri için haberimizi okuyabilirsiniz...

İşte dünyadaki 4 örnek kentsel dönüşüm projesi!

Pusula Gazetesi köşe yazarı Yr. Doç. Dr. Bünyamin Aydemir bugünkü köşesinde kentsel dönüşümü ele aldı. İşte dünyadaki 4 örnek kentsel dönüşüm projeleri şöyle...

Avrupa Konutları Kale'nin örnek dairesi ziyarete açıldı!

Topkapı'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri yatırımcıların beğenisine sunuldu. Kaliteli ve lüks detaylara sahip projede 1+1 tip dairelerin satışı tamamlanırken, 2+1' den 4+1'e kadar değişen daire seçenekleri yer alıyor.

Park Mozaik'in 4+1 örnek dairesi yoğun ilgi gördü!

Ankara'da hayata geçirilen Park Mozaik projesinin örnek dairesi, ziyaretçiler tarafından beğeni topladı. Başkentin gözde projesi Park Mozaik “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi.

Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire!

Soyak Konforia Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. 15 katlı 40 blok halinde yükselen proje Soyak Yapı imzası taşıyor. İşte Bahçeşehir Soyak Konforia örnek daire görselleri...

Mi'Marin Köyce Alaçatı örnek villaları hazır!

Alaçatı’nın ilk rezidans villa köy projesi olma özelliğini taşıyan Köyce Alaçatı’nın 2+1 3+1 ve 4+1 tipteki örnek villaları yeni yıla hazır.

Dumankaya Horizon örnek ödeme tablosu!

Dumankaya Horizon'da daireler 1+1ü 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. İşte Dumankaya Horizon örnek ödeme tablosu...

Ankara Adiva Ümitköy örnek dairesi hazır!

Şahin Mimarlık İnşaat imzası taşıyan Ankara Adiva Ümitköy örnek dairesi hazır. Projedeki dairelerin tamamı 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şahinbey Mavikent 4. etabın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 4. Etap 1.203 konutun temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla atıldı. Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Şahinbey Mavikent 4. Etap Konutları'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yaptırılan Mavikent 4. Etap 1.203 konutun temeli Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla atıldı. Şahinbey Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

1Coastal City örnek daire!

Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği 1Coastal City Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri bulunuyor. 1Coastal City örnek daire seçeneklerini görmek için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.

AquaCity Denizli’nin örnek daireleri hazır!

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli'de örnek daireler hazır.

Essenora Gaziosmanpaşa örnek daire!

Daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerin sunulduğu Essenora Evleri Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası taşıyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa örnek daire görselleri...

AquaCity Denizli’de örnek daireler hazır!

Ege Bölgesi ve Denizli için birçok ilki barındıran, su ve yeşille iç içe farklı konseptlere sahip 4 ayrı konut etabı bulunan AquaCity Denizli'nin örnek daireleri hazır.

kemercity 4 örnek daire Haberi

kemercity 4 örnek daire


Kemercity 4, İstanbul Avrupa yakası Kemerburgaz Göktürk'te hayata geçirildi. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan dairelerin bulunduğu Kemercity 4 projesinin satışları devam ediyor. 


2 blok halinde yükselen Kemercity 4 projesinin blokları 5'er katlı olarak tasarlandı. 47 adet daireden meydana gelen Kemercity 4 örnek daire bilgileri haberimizde yer alıyor. 1.750 metrekare alan üzerine yayılan Kemercity 4 daire fiyatları şu şekilde:


Kemercity 4 daire fiyatları:


Kemercity 4 projesinin dairelerinde fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor, 545 bin TL'ye kadar yükseliş gösteriyor. Kemercity 4 ödeme bilgileri şöyle: 


Kemercity 4 ödeme: 


Kemercity 4 projesinin ödemelerinde banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor: Projede bunun için daire için minimum yüzde 25 peşinat ödeniyor. Kemercity 4 örnek daire bilgieri şöyle: