29 / 04 / 2024

kemercity 4 teslimi ne zaman

kemercity 4 teslimi ne zaman

İstanbul Göktürk'de projeler hayata geçiren Gün inşaat, Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemercity 4 projesinin 2 ay içerisinde bitirip, anahtarları sahiplerine teslim edecek.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYOEmlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım'ın yer teslimi yapıldı. İşte Emlak Konut GYO Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 4. Kısım ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 2. Kısım projesinin yer teslimi  ÖZ-KIYI İnş.'ta yapıldı.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi EGE YAPI'ya yapıldı.

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Gaziosmanpaşa'da 4 bin 896 konutun teslimi yapıldı!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da biten Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 4 bin 896 konut hak sahiplerine teslim edildi. 

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler Pazartesi başlıyor!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde satışı tamamlanan 162 adet konutun teslimi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak...

Eston Şehir Mahallem proje teslimi!

Eston Şehir Mahallem proje teslimi Temmuz 2017'de gerçekleştiriliyor. Eston Şehir Mahallem'de metrekare birim fiyatı 4 bin 500 TL'den başlıyor...

Uzunköprü Huzurlu Evler 4. etapta anahtar teslimi yapıldı!

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde bulunan Huzurlu İnşaat 4. Etap’ın, anahtar teslim töreni gerçekleşti. Hayallerini kurdukları evin anahtarını alan aileler, Ramazan ayı öncesi büyük mutluluk yaşadı.

Emlak Konut GYO 2 projede yer teslimi yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., 'İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" nin yer teslimi yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kemercity 4 projesi 2 ay içerisinde teslim edilecek!

İstanbul Göktürk'de projeler hayata geçiren Gün inşaat, Göktürk'de yapımını sürdürdüğü Kemercity 4 projesinin 2 ay içerisinde bitirip, anahtarları sahiplerine teslim edecek.

Akkuyu hidroteknik ihalesi 4 firmayla devam ediyor!

Akkuyu için deniz hidroteknik yapılarının 'anahtar teslimi' projelendirilmesi ve inşası ihalesine 4 firmayla devam edilecek. Akkuyu Nükleer AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, ihale komisyonu gelen tekliflerin incelenme aşamasını tamamladı.

Akkuyu Hidroteknik ihalesinde 4 firma kaldı!

Akkuyu Nükleer AŞ.'nin deniz hidroteknik yapılarının 'anahtar teslimi' projelendirilmesi ve inşası ihalesinde 4 grupla pazarlık aşamasına geçildi.

kemercity 4 teslimi ne zaman Haberi

kemercity 4 teslimi ne zaman

Göktürk'de Kemer City markası ile konut projeleri hayata geçiren Gün İnşaat sektöründe 20. yılını geride bırakmış bir kurum. Göktürk' de butik projeler hayata geçirerek markasını İstanbul genelinde bilenen bir kurum haline gelen Gün İnşaat Kemerburgaz'da da proje başlama hazırlıklarını devam ettiriyor. Şirketin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Yüksel Günver ile projelerini ve yapılan yatırımlarla değeri her geçen gün artan Göktriık' ü konuştuk. Yüksel Bey, Göktürk'e yatırım yapan ilk isimlerdensiniz. Şuan Göktürk nasıl bir yer oldu sizce? Göktürk bizim ilk projemizi gerçekleştirdiğimiz dönemlerde birkaç projenin olduğu bir yerleşim yeri idi. Zaman içerisinde ciddi yatırımların ve projelerin gerçekleştiği, alt yapısı sağlam planlı bir semt haline geldi. Nüfus olarak artan ve buna paralel olarak ulusal ve uluslararası birçok markanın şubesini,...