03 / 05 / 2024

kemerköy limanı özelleştirme

kemerköy limanı özelleştirme

T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Muğla, Ankara ve Manisa'daki gayrimenkuller için özelleştirme ihalesi açtı.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

Özelleştirme gelirleri yüksek olursa enflasyon düşük mü oluyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından özelleştirme geliri ve enflasyon ilişkisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Özelleştirme İdaresi'nin gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelir Belediyelere aktarılmıyor iddiası!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, Özelleştirme İdaresi'nin ve Milli Emlak'ın gayrimenkul satışları ile ilgili konuştu. Toktaş, gayrimenkul satışlarından elde ettiği gelirlerin Belediyelere aktarılmadığını ileri sürdü. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Özelleştirme İdaresi 13 ildeki 37 taşınmazı satıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 şehirde yer alan 37 ayrı taşınmazın özelleştirilmesi yapılacak. İdare tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan ilan kapsamında, söz konusu özelleştirme işleminin "satış" yöntemi kullanılarak gerçekleştirileceği belirtildi. 

Şerdil Dara Odabaşı: Kalamış Yat Limanı'nı neden iptal ettiniz, neyi saklıyorsunuz?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve iptal edilen Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31664 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

ÖİB, 10 ildeki 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 10 ilde yer alan toplam 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

kemerköy limanı özelleştirme Haberi

kemerköy limanı özelleştirme

Muğla Milas'taki Kemerköy Liman Sahası 1 milyon dolar geçici teminat bedeli ile, Ankara Çankaya'daki mesken 10 bin lira geçici teminat bedeli ile, Ankara Kızılay'daki mesken ve depo 10 bin lira geçici teminat bedeli ile, Manisa Saruhanlı'daki 156 bin metrekare yüzölçümlü gayrimenkul üzerindeki binalar bütün halinde 1 milyon lira geçici teminat bedeli ile Başbakanlık Özelleştirme İhalesi Başkanlığı'nca özelleştirme ihalesine çıkarılıyor. 


İhaleler 8 Ekim ve 19 Ekim 2012 tarihleri arasında yapılacak. 


Pazarlık usulü gerçekleştirilecek olan ihaleler, İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek.


Detaylı bilgi için tıklayın 


Burcu...