23 / 05 / 2024

kemerköy santrallerinin özelleştirmesi

kemerköy santrallerinin özelleştirmesi

Uluslararası danışmanlık firması EY'nin "2014 İkinci Çeyrek Enerji ve Kamu Hizmetleri Birleşme ve Satın Almalar" raporuna göre, 2014'ün ikinci çeyreğinde 58.1 milyar dolarlık işlem oldu...

Yatağan ve Kemerköy satışı özelleştirme liginde üst sırada!

Uluslararası danışmanlık firması EY'nin "2014 İkinci Çeyrek Enerji ve Kamu Hizmetleri Birleşme ve Satın Almalar" raporuna göre, 2014'ün ikinci çeyreğinde 58.1 milyar dolarlık işlem oldu...

Özelleştirilen limanların devir sözleşmeleri uzatılacak!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiği açıklandı. Kanun kapsamında bazı limanların işletme hakkı verilmesi/devri yöntemiyle özelleştirilmeleri sonucunda imzalanan 49 seneden az süreli sözleşme sürelerinin uzatılması öngörülüyor.

ÖİB, 10 ildeki 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 10 ilde yer alan toplam 20 taşınmazı satış yöntemiyle özelleştiriyor...

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali özelleştiriliyor!

Gebze Dilovası Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, ekipmanları ve taşınmazları satış yöntemiyle özelleştiriliyor.

Foça Tatil Köyü 49 yıllığına özelleştiriliyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İzmir'de yer alan Foça Tatil Köyü'nün 49 yıllığına "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirileceğini duyurdu.

Limanlarda özelleştirme başlıyor!

Özelleştirme gelirlerinin 10 milyar TL olarak hedeflendiği 2021'de limanlar ve hedeflendiği 2021'de limanlar ve elektrik santrallerinin özelleştirilmesine yoğunlaşılacak. Önümüzdeki yıl taşınmaz özelleştirmelerine de devam edilecek.

10 ildeki 44 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından,10 şehirde bulunan 44 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

ADÜAŞ 3 ildeki 3 gayrimenkulü özelleştirecek!

Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Zonguldak ve İzmir'de yer alan 3 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor...

İzmir Limanı özelleştirmesi iptal edildi!

İzmir Limanı’nın özelleştirilmesi iptal edildi. Özelleştirilmnin iptali ile Türkiye'nin 1 milyar 275 milyon dolarlık net doğrudan yatırımının kaybedildiği açıklandı.

Şile'deki 5 taşınmaz özelleştirilecek!

İstanbul’un Şile ilçesinde bulunan 5 taşınmaz "satış" yöntemiyle özelleştirilecek. Balibey ve Çayırbaşı mahallelerinde bulunan taşınmazlar için son teklif verme süresi 10 Eylül'de.

kemerköy santrallerinin özelleştirmesi Haberi

kemerköy santrallerinin özelleştirmesi


Uluslararası danışmanlık firması EY'nin "2014 İkinci Çeyrek Enerji ve Kamu Hizmetleri Birleşme ve Satın Almalar" raporuna göre, 2014'ün ikinci çeyreğinde 58.1 milyar dolarlık işlem oldu. Raporda, ABD'li Exelon Corporation'un 12.2 milyar dolar ile Pepco Holdings Inc'yi satın alması birinci sırada yer aldı. EY Türkiye Kurumsal Finansman Bölüm Başkanı Müşfik Cantekinler'in verdiği bilgiye göre, Kemerköy ve Yeniköy Santralleri'nin 2.67 milyar dolarla özelleştirilmesi Avrupa sıralamasında birinci oldu. Yatağan Santrali'nin 1.9 milyar dolara satılması Avrupa 4'üncüsü...