02 / 05 / 2024

Kemerli Metal Kemerix ürünleri

Kemerli Metal Kemerix ürünleri

Kemerli Metal, toplam üretiminin yüzde 35'ini ihracat ile değerlendirerek, pazarlama faaliyetleri ile de iç pazardaki payını artırmaya odaklandı.

Kemerli Metal Kemerix ürünü ile pazar payını artıracak!

Kemerli Metal, toplam üretiminin yüzde 35'ini ihracat ile değerlendirerek, pazarlama faaliyetleri ile de iç pazardaki payını artırmaya odaklandı.

Kemerli Metal, Kemerix ürünüyle dış pazara açılıyor!

Ürettiği çelik donatı teli 'Kemerix' i endüstriyel zeminlerde alternatif ürün olarak sunan firma, iç pazarın yanı sıra dış pazara açılıyor.

Kemerli Metal yüzde 20-25 oranında büyümeyi hedefliyor!

Modern yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünleri ile müşterilerine maliyet, zaman, mukavemet ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Kemerli Metal Kemerix ile büyüyecek!

Yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünü endüstriyel zeminlerde alternatif ürün haline getirdi...

Metal Yapı Konut-Karmen Yapı Küçükçekmece Blue Lake projesi!

Metal Yapı Konut-Karmen Yapı ortaklığında hayata geçirilecek olan Küçükçekmece Blue Lake projesi 778 daire ve 27 adet ticari birimden oluşuyor. Küçükçekmece Blue Lake projesi Küçükçekmece Gölü kenarında yükseliyor...

Karmen Yapı Metal Yapı Konut Küçükçekmece Blue Lake!

Karmen Yapı Metal Yapı Konut Küçükçekmece Blue Lake 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Satışlara henüz başlanmayan projenin detayları 1 ay içerisinde belli olacak...

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dağhanlar İnşaat Kimya Metal Lojistik Otomotiv Ticaret Pazarlama Limited Şirketi, Tufan Löngez tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Ağustos'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkkan İnşaat Turizm Metal Ticaret Limited Şirketi 13 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Fırat Kaya tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Esentepe Mah. Milangaz Cad. No:77 Dumankaya Vizyon A2 Blok K:5 D:19 Kartal - İstanbul...

Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı!

Metal Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanını yayınladı.İşte Metal Gayrimenkul sorumluluk beyanı...

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm'den ayrılıyor!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul iştiraki Metal Yapı Konut, Akvaryum Turizm Ticaret Ltd Şirketi'den ayrılıyor.

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İroyapı İnşaat Metal Nakliye Tekstil ve Oto Parçaları Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Nihat Mustafa Küçükşeker tarafından kuruldu.

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma İnşaat Yapı Malzemeleri Metal ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Metin Türkdoğan tarafından İstanbul Maltepe'de kuruldu.

Kemerli Metal Kemerix ürünleri Haberi

Kemerli Metal Kemerix ürünleri

Modern yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünleri ile müşterilerine maliyet, zaman, mukavemet ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Ürettiği çelik donatı teli 'Kemerix' i endüstriyel zeminlerde alternatif ürün olarak sunan firma, iç pazarın yanı sıra dış pazara da açılıyor. Kemerli Metal, toplam üretiminin yüzde 35'ini ihracat ile değerlendirerek, pazarlama faaliyetleri ile de iç pazardaki payını artırmaya odaklandı. 


Püskürtme betonlar, tüneller, su yapıları, prekast elemanlar, güvenlik yapıları, madenler gibi birçok uygulama alanı bulunan 'Kemerix' ürünlerinin inşaat sektörüne yön veren ürünlerden biri olduğunu belirten Kemerli Metal Yönetim Kurulu Başkanı Arif Budak, yurtiçinde ürünlerine talebin arttığını bildirdi. İç pazar çalışmalarının yanı sıra iki yıl önce ihracat çalışmalarına odaklandıklarını söyleyen Budak, "Kemerli markası ile zımba telimizi, Kemerix markamız...