03 / 05 / 2024

Kemerli Metal Kemerix ile büyüyecek!

Kemerli Metal Kemerix ile büyüyecek!

Yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünü endüstriyel zeminlerde alternatif ürün haline getirdi...



Yapıların daha sağlam olması için çelik beton donatısı 'Kemerix'i üreten Kemerli Metal, bu ürünü endüstriyel zeminlerde alternatif ürün haline getirdi. iç pazarda büyümesinin yanı sıra ihracat alanında da ilerleyen firma, üretiminin yüzde 35'iini ihraç etmeyi hedefliyor. Püskürtme betonlar, tüneller, su yapıları, prekast elemanlar, güvenlik yapıları, madenler gibi birçok uygulama alanı bulunan Kemerix ürünlerinin inşaat sektöründe talep gördüğünü belirten Kemerli Metal sahibi Arif Budak, yurtiçinde ürünlerine talebin sürekli arttığını bildirdi. İki yıl önce ihracat alanında çalışmalara başladıklarını söyleyen Budak, "Şirketimiz 2008 yılında mobilyada kullanılan zımba teli ve yapılarda kullanılan çelik donatı teli üretimi ile faaliyetine başladı. Kemerli markası ile zımba telimizi, Kemerix markamız ile de çelik donatı telimizi müşterilerimize ulaştırıyoruz. Çelik donatı teli alanında Türkiye'deki iki üreticiden biriyiz. 

Bu ürünümüzle ilgili Türkiye bize başlı başına bir pazar oluşturuyor" dedi. 


Global bir marka olmayı hedeflediklerini bildiren Arif Budak, "Sadece yurtiçinde değil yurtdışında da bilinen bir marka olmak istiyoruz. Bu nedenle son iki yıldır yurt dışındayapı sektörü ile ilgili yapılan birçok fuara katılım sağlamaya özen gösterdik. Önümüzdeki süreçte de bu çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. 


Dünya ek


Geri Dön