17 / 05 / 2024

Kemik İnşaat bartın projesi

Kemik İnşaat bartın projesi

Kemik İnşaat, müşteri portföyünü genişletiyor. Kemik İnşaat; Bartın İnkumu ve Amasra da ürettiği konutlarla, Batı Karadeniz' in turizm kentlerinden biri olan Bartın'a yeni yapılar kazandırıyor.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Bartın'daki Kutlubeyazcılar Cami'nin inşaatı ödeneğe takıldı!

Bartın'a 10 kilometre mesafede inşa edilmeye başlanan 5 bin kişilik cami kaderine terk edildi. Kutlubeyazcılar Cami'nin yapımı, ödenek bitince durdu.

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi yarın!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bartın Merkez 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut, 2 Adet Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bartın ve Zonguldak'ta öğrenci yurdu inşaatları tamamlandı!

Toksözler Petrol ve İnşaat Genel Müdürü Sefa Toksöz, “2018’de Kredi Yurtlar Kurumu’nun ihalelerini kazanarak Bartın ve Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki öğrenci yurdu projelerini üstlendik. Pandemi sürecinde yaşadığımız zorluklara rağmen, kamu yararı gözeterek inşaatlarda sona geldik” dedi. 

TOKİ Bartın 158 konut ihalesi 6 Ocak'ta!

Bartın İli, Merkez İlçesi 158 Adet Konut , 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 6 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bartın’da kaçak hayvan kulübesi inşaatına 7 bin lira ceza!

Bartın’da yaralı ve sahipsiz kalan hayvanlar için kulübeler inşa eden Sevim Arıkan’a ‘usulsüz inşaat yapmak’ suçundan 7 bin lira ceza kesildi.

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları mecliste!

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Adliyesi'ndeki inşaat çalışmaları ne zaman tamamlanacak?

Bartın Adliyesindeki inşaat çalışmalarının tamamlanma tarihi meclis gündeminde konu oldu. CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, çalışmaların ne zaman tamamlanacağını sordu..

Bartın Üniversitesi rektörlük binasının inşaatı hızlandı!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Kutlubeyyazıcılar Kampüsü'nün inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İnşaatın devam ettiğini söyleyen Tunç, projenin 15 milyon 720 bin liraya ihale edildiğini hatırlattı.

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Kemik İnşaat bartın projesi Haberi

Kemik İnşaat bartın projesi

Kemik İnşaat Genel Müdürü Egemen Kemik, bu yıl içinde 20 dairelik Korupark H'nci Etap Projesi ve 20 dairelik Hatice Hanım Konutları'nm teslim edileceği bilgisini verdi. Kemik, 2015 yılına kadar Bartın'da konut ve otel projesi çalışmalarının hayata geçirileceğini de açıkladı. Bartın, Karabük ve Zonguldak'ın yanı sıra İstanbul ve Ankara bölgelerindeki müşteri portföyünün artırümasınm hedeflendiğini kaydeden Kemik, şöyle devam etti: "1983 yılından bu yana ürettiğimiz konut, otel, işyeri, fabrika binaları ve kapalı pazar yeri binalarıyla inşaatta vitrin oluşturmayı başardık. Müşteri memnuniyetine önem verip, ISO 9001 belgesi ve TSE-CE kalite standartlarına uygun üretimde bulunduk. Yeni dönemde İstanbul, Ankara, Zonguldak ve Karabük'teki müşteri portföyümüzü genişletmeyi hedefliyoruz. Yıllardır kat karşılığı sözleşmelerinde ve nihai alıcı müşterilerinde şirket ortağı anlayışıyla bakan ve müşteri odaklı olarak çalışan...