13 / 05 / 2024

Kenan Aracı

Kenan Aracı

Çuhadaroğlu Alüminyum Genel Müdürü Kenan Aracı, "100 metrekarelik bir karakol 100 bin dolara bombaya dayanıklı hale getirilebilir" dedi

Kenan İmirzalıoğlu Marmaris'te arsa aldı!

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'ten yatırım amaçlı aldığı arsadaki restoran işletmecisiyle mülk sahibi mahkemelik olurken, oynadığı dizide adaleti sağlamaya çalışan Karadayı bu defa bir anlaşmazlığın içinde kaldı.

Tapu harcı hesaplama aracı!

Taşınmaz malların devir işlemleri tapu dairesinde yapılıyor. Gerçekleşen devir işlemi için tarafların belli oranlarda harç ödemesi yapması gerekiyor. İşte tapu harcı hesaplama aracı..

Kuşadası Kenan Evren Caddesi'nin ismi Erdal Eren oldu!

Aydın ’ın Kuşadası ilçesindeki Kenan Evren Caddesi ’nin ismi, Erdal Eren Caddesi olarak değiştirildi.Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla "Erdal Eren Caddesi" olarak değiştirildi.

Tapuda lisanslı aracılık sınavı nasıl yapılır?

27 Temmuz 2012 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Taşınmazlara Yönelik Aracılık Faaliyetlerinin Düzenlenmesi Yönetmeliği ile lisanslı aracılık dönemi başlamıştı. Peki, tapuda lisanslı aracılık sınavı nasıl yapılır?

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

Kenan Şahin'den İmar Mevzuatı Çalıştayı’na destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar mevzuatını yenilemek üzere çalışma başlattı. Oluşturulan komisyonda görev alan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de Çalıştay’da imar sürecinde yaşanan aksaklıkları ve Pendik’teki uygulamaları anlattı.

TURMEPA deniz aracı Ağaoğlu sponsorluğunda ilk seferine çıktı!

Deniz Temiz Derneği 'nin ( TURMEPA ) deniz temizleme aracı, Ağaoğlu Şirketler Grubu sponsorluğunda ilk resmi seferine çıktı.

Kenan Evren'in Marmaris'teki evi 6 yıldır satılmıyor!

Kenan Evren, geride acı dolu miras bıraktı. Musalla taşında tek başınaydı. Geçmiş yıllarda önemli isimlerin kapısında yattığı Marmaris'teki evi de yalnızlaştı. 6 odalı lüks villaya, 6 yıldır alıcı çıkmadı

Kenan Şahin Akıllı Belediyecilik Zirvesi'nde konuştu!

Marmara Belediyeler Birliği’nin düzenlediği “Akıllı Belediyecilik Zirvesi”nde belediye-vatandaş ilişkileri konusunda bir sunum gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, dijital arşiv ile işlem yükünün yarı yarıya azaltıldığını söyledi.

Kenan Evren'in evine alıcı çıkmadı!

Tedavi gördüğü GATA'da 98 yaşında hayatını kaybeden ve önceki gün toprağa verilen 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in, 17 yıl yaşadığı ve Marmaris'ten ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 milyon euroya satışa çıkardığı lüks konut atıl kaldı

Kenan Evren Lisesi arazisi ne olacak?

Fatih Altaylı sportif gündemi yorumladı, Kenan Evren Lisesi'nin arazisiyle ilgili bir tespit yaptı. İşte Fatih Altaylı'nın Fenerbahçe arazisiyle ilgili yazısı;

Aziz Yıldırım'dan Kenan Evren Lisesi arazisi açıklaması!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile devri konusunda sorun yaşadıkları Kenan Evren Lisesi arazisi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden kötü haber!

Fenerbahçe Kulübü, Kenan Evren Lisesi'nin arazisi ile ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ile yaptığı görüşmeden olumsuz yanıt aldı. Araziyi teslim alabilmek için bugüne dek 60 milyon lira harcayıp 3 okul, 1 spor salonu yaptıran yönetim öfkeli.

Kenan Aracı Haberi

Kenan Aracı

Terör saldırıları sonucu artan şehit sayısı baraka karakol yerine bombaya karşı dayanıklı "Kalekol" konusunu gündeme getirdi. Bugüne kadar 60 karakolun yenilendiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde 400 karakol yenilenmeyi beklerken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın "İşçiler oralarda çalışmak istemiyor, korkuyor" şeklindeki açıklamalarına inşaat sektöründen öneriler geldi. Can güvenliği açısından bombaya dayanıklı bu karakolların yerinde değil, yakın güvenli bölgelerde yapılarak daha sonra kalıcı olacağı yere taşınması önerilerden biri... Bir diğer öneri ise 3 günde kurulumu yapılabilen karakollar. 100 metrekarelik bir karakolun bombaya dayanıklı hale dönüştürmenin maliyeti ise 100 bin dolar.


NATO'nun projelerinde bu teknoloji kullanılıyor


Bombaya ve kurşuna dayanıklı kapı, pencere ve cephe sistemleri üreten sayılı firmalar arasında

yer alan Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi'nin Genel Müdürü Kenan Aracı, birkaç yıl önce yapılan Aktütün...