02 / 05 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkul yatırım

Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkul yatırım

KENAN İmirzalıoğlu, yıllardır eski binaları alıp tadilat yaptırıyor, Taksim ve Cihangir'de yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla tanınan Kenan İmirzalıoğlu, bu kez sanat merkezi yapmak için bina aldı.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Damcıoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Nur Damcıoğlu tarafından kuruldu.

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Semt İstanbul Beyoğlu Gayrimenkul Kiralama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Halit Fatih Karğın, Hüzeyme Karğın, Kenan Karğın ve Özlem Belinay Karğın ortaklığında kuruldu. 

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khaooj Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu Fatih’te Raghad Khaooj tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsa Oğlu Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Samı Alıssa tarafından kuruldu.

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkul yatırım Haberi

Kenan İmirzalıoğlu gayrimenkul yatırım

KENAN İmirzalıoğlu, yıllardır eski binaları alıp tadilat yaptırıyor, bunları da ya kiraya veriyor ya da hostel olarak işletiyor. Ünlü oyuncu, Cihangir'deki yatırımlarına bir yenisini daha ekleyip bina aldı. 


APARTOTEL'IN SOKAĞI 

SEMTTEKİ Apart Otel'in sokağında aldığı binayı tadilata sokan ünlü oyuncunun planı da ortaya çıktı. İmirzalıoğlu, büyük emek ve para harcadığı binayı sanat galerisi ve kültür merkezi olarak...