06 / 05 / 2024

Kenan İmirzalıoğlunun evi nerede

Kenan İmirzalıoğlunun evi nerede

İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'da birçok apartmanı olan ve son olarak Cihangir'de butik otel açmak için yeni bir bina alan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değerinin 30 milyon lirayı bulduğu söyleniyor...

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var!

Evi olanlar aman dikkat! O ödemeler için resmen son 3 güne girildi, büyük cezası var... İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

Hayırsever akademisyen kazada vefat eden oğlunun adına okul inşa ettirecek!

Ordu Ünye'de hayırsever akademisyen Prof. Dr. Sait Kapıcıoğlu tarafından 8 derslikli ilkokul hayata geçirilecek.

Özlem Yıldız oğluna arsa aldı!

Sunucu Özlem Yıldız, oğlunun geleceğini güvence altına almak için toprağa yatırım yaparak İstanbul dışında arsa satın aldı.

Ebru Şallı oğlu Pars için barınak yaptıracak!

Geçtiğimiz Nisan ayında oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, oğlunun hayalini gerçekleştirmek için barınak yaptıracağını açıkladı. 

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Kenan İmirzalıoğlunun evi nerede Haberi

Kenan İmirzalıoğlunun evi nerede

Türkiye'nin en başarılı ve yüksek reytingli dizilerinden Karadayı'nın yıldızı Kenan İmirzalıoğlu, kazandığını akıllıca harcıyor.


Dizi, film ve reklamlardan aldığı ücretleri gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu, İstanbul'dan sonra gözünü Bodrum'a dikti. Bodrum tatiline çıkan Kenan İmirzalıoğlu, butik otel açmak için arsa baktı.Tercihini Yalıkavak'tan yana kullanan oyuncu, imara açık ve deniz kenarındaki arazileri inceledi.



Sıfırdan otel inşa edecek ya da var olan bir oteli alıp yenileyecek olan Kenan İmirzalıoğlu, bu konuda hiç de tecrübesiz değil.İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'da birçok apartmanı olan ve son olarak Cihangir'de butik otel açmak için yeni bir bina alan İmirzalıoğlu'nun gayrimenkullerinin toplam değerinin 30 milyon lirayı bulduğu...