19 / 07 / 2024

kenan ışık reklam

kenan ışık reklam

Miran Yapı'nın Esenyurt'ta yer alan Future Park İstanbul projesinin reklamlarında rol alması için Kenan Işık ile görüşülüyor..

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kıran tarafından kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Youtube'dan yenilik! Reklam önleyici kullanan hesaplara bir daha izleyemeyecek!

Youtube'dan reklamları izlemek istemeyenler için etkili bir çözüm geldi! Artık reklam engelleyici kullanan kişiler Youtube'dan reklam izlemeyecek. Ancak Youtube, bu çözüme karşı pek memnun olmadı. Reklam engelleyicilere engel koyacak olan Youtube reklam izlenmesini sağlayacak. 

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Sfm Emlak Teknoloji Danışmanlık Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Sfm Emlak Teknoloji Danışmanlık Reklam Limited Şirketi Şişli'de Efendi Taş tarafından kuruldu.

iPhone kullananlar dikkat! Apple'dan yeni adım; Artık reklam göstermeye başlayacak!

Dünya teknoloji devi Apple, yeni bir gelir modeli oluşturmak için kolları sıvadı. Şirket,  haritalar, kitaplar ve podcast'ler gibi önceden yüklenmiş uygulamalarında reklam göstermeyi hedefliyor. İşte detaylar...

Paladium Medikal Tekstil Danışmanlık Reklam Ve İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Paladium Medikal Tekstil Danışmanlık Reklam Ve İnşaat Nakliyat Sanayi Ticaret Limited bugün Kartal'da Ali Ercan İçin tarafından kuruldu.

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Yeni Yaklaşımlar Gayrimenkul Danışmanlık Reklam Tanıtım Organizasyon Pazarlama Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

İstanbul'un dev yapıları boş kaldı!

İnşaat maliyetlerinin her geçen gün arttığı ve bu alanda yatırımda bulunmanın pahalılaştığı bir dönemde, büyük reklam kampanyalarıyla tanıtılan ve yapılan milyarlık binalar kaderine terk edildi.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navo Yapı Otomotiv Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Azad Çılgın ve Kenan Kırtay ortaklığında kuruldu.

kenan ışık reklam Haberi

kenan ışık reklam


Miran Yapı'nın Esenyurt projesi Future Park İstanbul reklamları için Kenan Işık ile görüşmelere başladı. 720 adet daireden oluşan Future Park İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Yalnızca 3+1 dairelerin satışları yapılan Future Park İstanbul'da 110 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 120 bin TL'ye satılıyor. Projede peşin ödemeler yapılıyor.


35 bin metrekare alanda yükselen Future Park İstanbul projesi 7 blok olarak inşa ediliyor. Projede 4 blok 35 katlı, kalan 3'ü 14 katlı olarak yükseliyor.


Ev, Otel, Çarşı konsepti ile karma proje olarak tasarlanan Future Park İstanbul projesi Esenyurt'ta Solarkent ve NTowers projelerinin ortasında inşa ediliyor. Carrefour'a yürüme mesafesinde yer alan Future Park İstanbul projesinde daire teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor.


Future Park İstanbul kroki