29 / 04 / 2024

kenan ışık reklamları

kenan ışık reklamları

Miran Yapı'nın Esenyurt'ta yer alan Future Park İstanbul projesinin reklamlarında rol alması için Kenan Işık ile görüşülüyor..

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kıran tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Enzo Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık İhracat İthalat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kenan Çinkay Yapı Mimarlık İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Çinkay tarafından kuruldu.

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Savunma Sistemleri Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Akdeniz tarafından kuruldu.

Et ve Süt Kurumu'nun taklitlerini Bakanlık affetmedi! 29 işletmeye para cezası

Ticaret Bakanlığı, Et ve Süt Kurumu'nun unvanı ve logosunu taklit ederek tüketicilerin güvenini kötüye kullanan işletmeleri affetmedi ve idari para cezası ve söz konusu reklamları durdurma cezası uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Bu reklama sakın tıklamayın! Banka hesaplarınız bir anda boşalabilir!Dünyanın en büyük dolandırıcı reklam ağı keşfedildi

Akıllı telefonlar üzerinde sürekli uygulamalar üzerinden sahte reklamlar çıkıyor. İşte dolandırıcılık vakaları da bu yüzden artış gösterdi. Telefon kullananlar bu reklamlara asla tıklamayın. İşte detaylar...

Gözde Grubu 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastı! Tam 3 bin yeni konut geliyor!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı yaptığı açıklamada 300 milyon dolarlık yatırım için düğmeye bastıklarını dile getirerek, 3 bin yeni konut üreteceklerini kaydetti.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech İnşaat Mühendislik Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aytaç Demir ve Kenan Duran ortaklığında kuruldu.

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İsipek Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim İpek ve Kenan Çinkay ortaklığında kuruldu.

kenan ışık reklamları Haberi

kenan ışık reklamları


Miran Yapı'nın Esenyurt projesi Future Park İstanbul reklamları için Kenan Işık ile görüşmelere başladı. 720 adet daireden oluşan Future Park İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


Yalnızca 3+1 dairelerin satışları yapılan Future Park İstanbul'da 110 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler 120 bin TL'ye satılıyor. Projede peşin ödemeler yapılıyor.


35 bin metrekare alanda yükselen Future Park İstanbul projesi 7 blok olarak inşa ediliyor. Projede 4 blok 35 katlı, kalan 3'ü 14 katlı olarak yükseliyor.


Ev, Otel, Çarşı konsepti ile karma proje olarak tasarlanan Future Park İstanbul projesi Esenyurt'ta Solarkent ve NTowers projelerinin ortasında inşa ediliyor. Carrefour'a yürüme mesafesinde yer alan Future Park İstanbul projesinde daire teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması planlanıyor.


Future Park İstanbul kroki