23 / 07 / 2024

kenan kalı seçim sonuçları

kenan kalı seçim sonuçları

İzmir’deki inşaat sektörünün temsilcileri, 1 Kasım genel seçimlerinin piyasaya büyük canlılık getireceğini ifade etti.

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Elimizdeki dolarları bozduralım mı? Seçim sonrasında dolar bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın

14 Mayıs seçimine son 2 gün kalırken, yatırımcılar doların yönünü merak ediyor. Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak! Yatırımcılar şimdiden hazırlanın!

İslam Memiş’ten 14 Mayıs öncesi sürpriz tahmin! ‘Seçim ikinci tura kalırsa dolar ve gram altın...’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçim öncesi gram altın ve gram gümüş tahminlerini paylaştı. Memiş, seçimin ikinci tura kalması halinde dolar ve gram altının ne kadar olacağını da söyledi.

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, merakla beklenen seçim tarihini ve Cumhur İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye'de son aylarda bozulan ekonomi erken seçim ihtimalini beraberinde getirir mi? Siyasi kulislerde 2022'nin sonbaharında erken seçim olabileceği dillendiriliyor. Enflasyonun hızlı artışı, enerji ve gıda sektöründeki aşırı pahalılık sandığı seçmenin önüne koyabilir mi?

Rusya'da seçim adayları için kripto para düzenlemesi!

Rusya'da dijital finans varlıkları ve dijital para birimleri bulunan seçim adayları için yeni bir düzenleme geliyor. İşte o düzenlemenin detayları...

Mehmet Uğur Sertaslan seçim vaatlerini yerine getirmedi mi?

Yerel seçim öncesinde vatandaşlara onlarca yatırım sözü veren Gemlik Belediye Başkanı CHP’li Mehmet Uğur Sertaslan, 2 senedir vaat ettiği projelerin bir tanesini bile hayata geçiremedi.

Seçim sonrası hangi bankalar konut kredi faizlerini düşürdü?

Kamu bankalarının da içinde olduğu sekiz banka son iki haftada konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Seçim sonrası hangi bankalar konut kredisi faiz oranlarını düşürdü?

Mehmet Okay'dan gülümseten seçim hikayeleri!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Haziran-Temmuz  2019 sayısındaki "Seçim ve geçim" başlıklı yazısında, "Ne olursa olsun kazanan Cumhuriyet olsun, Demokrasi olsun, Türkiye olsun." dedi...

Seçim sonrası konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim sonrasında ne oldu? Kamu bankalarının faizleri yükseldi mi?

Seçim öncesi konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde ne durumda? İşte 29 Mart itibariyle bankaların güncel konut kredisi faiz oranları...

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

Seçim öncesi konut kredisi faizlerindeki düşüş devam eder mi?

Bankaların konut kredisi faiz oranları seçim öncesinde düşer mi? Seçimlerden önce konut kredisi faiz oranları ne olur? 

Metin Erbölük gündüz inşaatta, akşam seçim çalışmalarında!

İnşaat ustası olan BBP Buldan Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüz inşaattaki mesaisini tamamladıktan sonra akşamları seçim çalışmaları düzenliyor.

kenan kalı seçim sonuçları Haberi

kenan kalı seçim sonuçları

Türkiye 1 Kasım’da tekrar sandık başına gitti. Gerçekleştirilen seçimlerde Ak Parti, yüzde 49’u aşkın oy oranıyla yeniden iktidara gelerek, meclise en fazla milletvekili gönderen parti oldu. Öte yandan AK Parti’nin iktidara gelmesinin ardından gözler sonuçların ekonomik yansımalarına çevrildi. Ekonominin lokomotifi durumundaki inşaat sektörünün İzmir’deki temsilcileri, sonuçların piyasaya büyük bir canlılık getireceğini söyledi.


Seçimleri değerlendiren Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, 1 Kasım seçimlerinde vatandaşın istikrarı tercih ettiğini ifade ederek "İnşaat sektörünün durağanlaşması, dövizin iniş çıkışları ve istikrarsızlık, sektörde yeni projelerin harekete geçmesini engellemişti. Çoğu yatırımcı projelerini askıya almış, seçim sonuçlarını bekliyordu. İnşallah bu yeni süreç Mayıs 2013’teki günlerin devamı olacaktır. Kredi faizlerinin istikrarla birlikte düşeceğini ve 2013 yılındaki rakamlar olmasa da, o seviyelere yakın bir sürece girilmesi halinde, sektörün daha...