05 / 05 / 2024

Kenan Karabıçak

Kenan Karabıçak

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde, Gaziosmanpaşa 'da kuruldu.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nemeks Makine Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören’de  10  bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Karabıçak tarafından kuruldu.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Sinan Akçıl'a icra şoku!

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl icra şoku yaşadı. Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı.

Karabük'te TOKİ çalışmaları start alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Karabük ziyaretini değerlendiren AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, bölgede TOKİ çalışmalarının start alacağını söyledi.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu başvuru tarihleri!

TOKİ 192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında bulunan konutları satışa çıkarıyor.

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 2017 başvuruları!

192 konutluk Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamındaki 98 adet konut açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

TOKİ Karabük Safranbolu Akçasu'da teslimler başlıyor!

Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi AGG Toplu Konut Projesinde yer alan konutların sözleşme imzalama ve teslim işlemleri; 16-24 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Karabük Safranbolu’da 192 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilen Karabük’ün Safranbolu İlçesi, Akçasu Mahallesi’ndeki 192 konutun hak sahipleri belirlendi.

Safranbolu Karabük Akçasu TOKİ kura sonuçları isim listesi!

Safranbolu Karabük Akçasu TOKİ kura sonuçları isim listesi henüz açıklanmadı. Safranbolu Karabük Akçasu TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kenan Karabıçak Haberi

Kenan Karabıçak

K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 30 bin TL sermaye ile, Kenan Karabıçak Müdürlüğü'nde kuruldu.


K Group Yapı Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler  üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...