02 / 05 / 2024

kenan şahin kentsel dönüşüm son durum

kenan şahin kentsel dönüşüm son durum

Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin: "Kentsel dönüşümle birlikte kentsel siluete de standart getirdik. Kimse kafasına göre bina dikemeyecek. Kentsel dönüşümde birinci takıntımız yollar ikincisi ise otoparklardır." dedi.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Kentsel dönüşüm nasıl uygulanmalı?

Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. İlhan Osmanşahin, kentsel dönüşüme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Osmanşahin, kentsel dönüşümün devlet eliyle, belirli kurallar çerçevesinde yapılması gerektiğini belirtti.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkan Kentsel Dönüşüm İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir tarafından kuruldu.

İnşaat mühendisleri için kentsel dönüşüm fırsatı!

İnşaat sektörünün Türkiye'nin gelir kaynaklarının yüzde 30’unu oluşturduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Karaşahin, “Kentsel dönüşüm, inşaat mühendisleri için önümüzdeki yıllarda daha fazla fırsatlar ortaya çıkaracaktır” diye konuştu.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

Samsun Atakum'a kentsel estetik imzası!

Cumhur İttifakı'nın AK Parti'den Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin yaptığı açıklamada "Atakum'un gelecek vizyonunu belirlerken kentsel ve mimari estetiğe ayrı bir yer ayırdık. Bununla ilgili projelerimiz hazır" dedi

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Samsun'da 4 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Fatih Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

Samsun kentsel dönüşümle yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Şahin, Samsun kentsel dönüşümle yenilendiğini söyledi. 

kenan şahin kentsel dönüşüm son durum Haberi

kenan şahin kentsel dönüşüm son durum

Andy-Ar’ın Yerel Yönetimler Performans Araştırması’nın İstanbul ayağında Avrupa ve Asya yakasının en başarılı belediye başkanları belirlendi. İlçelerde yapılan araştırmada vatandaşa ‘Hizmet memnuniyeti’, ‘Halka yakınlık’ ve ‘Tanınırlık’ olmak üzere 3 kategoride sorular yöneltildi.


Andy-Ar’ın anketinde ‘üst sıralarda yer alan belediye başkanlarıyla sohbetimiz devam ediyor. Bugünkü konuğum da özellikle ‘hizmet’ kategorisinde Asya yakasında dikkat çeken bir başarı sağlayan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin...


-Yerel Yönetimler Anketi’nde vatandaş memnuniyetinde üst sıralardasınız. Bunu nasıl sağladınız?


Pendik Belediyesi bütün faaliyetlerinde sonuç odaklı bir yönetim anlayışı ortaya koyuyor. Bir şeyin sonucunu ölçerken de, en iyi metotlardan biri memnuniyet çalışmalarıdır. Kentin gündemi de, belediyenin gündemi de, vatandaşın taleplerine odaklıdır. Pendik Belediyesi kurumsal yapısını buna göre düzenlemiş bir belediyedir. Belediyemiz vatandaşla iletişime çok önem verir, vatandaşın taleplerini vatandaşın en kolay...