30 / 04 / 2024

Kenan Şahin okul yatırımları

Kenan Şahin okul yatırımları

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Kartepe Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Basel Aydın,  Kenan Şahin ve  Metehan Öztürk tarafından kuruldu.

Turgut Özal’ın terzisi Yusuf Kenan Malatya'ya okul yaptırıyor!

Türkiye’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın 1980’lerin başındaki başbakan yardımcılığı döneminden itibaren adı “Özal’ın terzisi” olarak öne çıkan Yusuf Kenan, Malatya'da yeni okul açmak için kolları sıvadı.

Bursa'da yıkılan okul binalarıyla ilgili soru önergesi!

Bursa'da deprem riski taşıdığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yapımına ne zaman başlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun Atakum'a okul öncesi eğitim merkezleri inşa edilecek!

Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, "Hayata geçireceğimiz teknoloji, bilgi erişim, yetenek, üstün çocuklar, okul öncesi eğitim merkezleri ve dijital kütüphaneler ile Atakum'u eğitimin üssü haline getireceğiz" dedi

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi kuruldu!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Sağlık Teknokenti Anonim Şirketi bugün Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Şadi Yazıcı, Salih Kenan Şahin, Cevdet Erdöl, Sadrettin Pençe ve Muzaffer Akdoğan ortaklığında kuruldu. 

Okul Organizasyon ve Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okul Organizasyon ve Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hürden Şahin tarafından kuruldu.

Pendik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ilçede yapılacak sağlık yatırımlarını masaya yatırdı.

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Pendik Yayalar'a tapu müjdesi!

Pendik Yayalar 5. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 50 hektarlık alanda 1.200 hak sahibini imarlı tapularına kavuşturmak için tapular Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından teslim alındı.

Pendik'te imar sorunu çözülüyor!

Pendik’te gerçekleştirilen yatırımları anlatan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, “İlçede gerçekleştirilen kentsel dönüşümle imar sorunu tamamiyle ortadan kalkmış olacak” dedi.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Kenan Şahin okul yatırımları Haberi

Kenan Şahin okul yatırımları


Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, teknik açıdan okullara desteklerinin devam ettiğini belirterek, ilçede 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırlandığını söyledi.  


Pendik Belediye Başkan Dr. Kenan Şahin, İlçe Kaymakamı Osman Tunç ve Milli Eğitim Müdürü Coşkun Otluoğlu Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okul müdürleri ile bir araya geldi. Görevlerine yeni başlayan müdürleri tebrik eden Başkan Şahin, okullara destek verdiklerini dile getirdi. İmkânlar dâhilinde eğitim camiasına teknik açıdan desteklerini ortaya koyduklarını belirten Başkan Şahin, plan çalışmaları kapsamında okullar için yeni araziler oluşturulduğunu bildirdi. Başkan Şahin konuşmasına şöyle devam etti: “Şu ana kadar eğitim kalitesinin artırılması için ilçemizde 50’ye yakın yeni okul arazisi hazırladık. Bu yıl...