03 / 05 / 2024

Kenan Saluğu

Kenan Saluğu

AKS Taahhüt İnşaat Enerji Mimarlık Mühendislik Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Saluğu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu.

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven ne iş yapıyor?

Kenan Güven kimdir? Kenan Güven'in eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Güven'in kim olduğu ve Kenan Güven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov ne iş yapıyor?

Kenan Najafov kimdir? Kenan Najafov'un eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kariyeri ve eğitim durumu nedir? Kenan Najafov'un kim olduğu ve Kenan Najafov'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Kenan Akbayram'dan üç fay hattı için kritik uyarı!

Önceki yıllarda büyük depremlerin meydana geldiği Bingöl, Doğu Anadolu, Kuzey Anadolu ve Varto Fay Zonları için açıklamalarda bulunan  Dr. Kenan Akbayram, kritik uyarılarda bulundu.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

Kenan Evren'in Marmaris'teki köşkü yeniden satışta!

Kenan Evren'in Marmaris'teki Beyaz Köşkü, 25 milyona satılığa çıkarıldı. Madde bağımlılarının mesken tuttuğu binaya en çok ilgi Rus ve Araplardan geldi. 

Kenan Sofuoğlu kiracısına haciz gönderdi iddiası!

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Sakarya Serdivan'da sahibi olduğu iş yerini kiralayan ve Kovid-19 sebebiyle biriken 15 bin 555 TL kira borcunu ödeyemeyen A.K. adlı kadının iş yerindeki eşyalarına haciz koydurdu. 

Zonguldak'ta arazi kavgası: Baba-oğul öldürüldü!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle Kenan Topçu (62) ile kardeşi İnam Topçu (55) arasında tartışma çıktı. Silahla kavga sonucunda baba-oğul öldürüldü.

Kenan Evren’in köşkü kafeterya oldu!

Antalya Kurşunlu Şelalesi'nde 1980'li yıllarda Kenan Evren için, 7 küçük şelaleciğin olduğu alanda inşa edilen ve helikopter pisti yer alan iki katlı köşk kafeterya olarak kullanılıyor.

Kenan Doğulu Çeşme'den ev bakıyor!

Yakışıklı popçu Kenan Doğulu, evliliğini kurtarmak için her yolu denerken bir taraftan da Çeşme'de ev bakıyormuş

Kenan Doğulu ve Beren Saat ayrı eve mi taşındı?

Beş yıl önce Amerika’da evlenen Kenan Doğulu ile Beren Saat’in evliliğin kriz olduğu iddia edilmişti. Şimdi de çiftin ayrı evlerde yaşadığı söyleniyor.

Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e rezidans hediyesi!

Popçu Kenan Doğulu, 4 yıllık eşi oyuncu Beren Saat'e 35. yaş günü için Bodrum Mandarin Oriental’den 13 milyon liralık lüks bir rezidans alacak.

Kenan Kalav İspanya’da 3. restoranını açıyor!

1986 yapımı “Çalıkuşu” filmiyle adını duyuran bir dönemin ünlü isimleri arasında yer alan  Kenan Kalav, İspanya’daki restoran sayısını üçe çıkarıyor.

Kenan Saluğu Haberi

Kenan Saluğu
AKS Taahhüt İnşaat Enerji Mimarlık Mühendislik Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Saluğu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de kuruldu. 


AKS Taahhüt İnşaat Enerji Mimarlık Mühendislik Tarım İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve...