06 / 05 / 2024

Kendi kendini temizleyen banyo nasıl olur

Kendi kendini temizleyen banyo nasıl olur

Kanalsız iç hazneye sahip klozet Rim-ex, infinit malzemeyle üretilmiş ince lavabolar 53. Milano Tasarım Fuarı’nın dikkat çeken ürünleri arasında yerini aldı. Günümüz insanı evinde konfordan vazgeçmeden hayatını kolaylaştıracak pratik ürünler istiyor.

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

GoldMaster Maxipress 2200 Watt Seramik Tabanlı Şok Buharlı Ütü en ucuza nerede satılıyor? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile kusursuz ütüleme performansı ortaya koyar.

Kumaş türüne göre sıcaklık ve buhar miktarını otomatik olarak ayarlayan ütü Vestel'de! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerimi yeni teknoloji ile ütülemek istiyorum diyenler için Vestel, kendi kendini kireçten temizleyen ve otomatik kapanma teknolojisine  sahip ütüyü müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerin kırışıklığından dert yananlar için Goldmaster Maxipress 2200 W Buharlı Ütü, şok buhar teknolojisi, kendi kendini temizleme ve dikey ütüleme özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Otomatik kapanma özelliği  ile çokça tercih edilen Goldmaster ütünün işte merak edilen özellikleri. 

Bu fırın kendi kendini temizliyor! Bosch ankastre fırın kaç TL? 8 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Zorlu fırın temizleme işini ortadan kaldıran EcoClean özelliğiyle beğeni toplayan Bosch ankastre fırın eş zamanlı olarak mükemmel pişirme olanağı veriyor. Peki Bosch ankastre fırın fiyatı kaç TL, ne kadar? Özellikleri neler?

Kendini temizleyen şarjlı süpürge Tineco Floor One S3’e TeknoSA’da büyük indirim! Bu süpürge eliniz ayağınız olacak

Amerika ve Avrupa’nın önde gelen tercih modellerinden Tineco’nun akıllı vakum ve aynı zamanda yıkama sistemine sahip şarjlı süpürge modelleri, Türkiye’de teknolojinin öncüsü Teknosa’da % 10 indirim kampanyasıyla tüketicilerle buluşmaya hazır.

Ömrü boyunca kendini temizleyen fırınlar… Bosch Ankastre Fırınları ve Mart 2022 fiyat listesi…

Mutfakların en çok kullanılan cihazlarından fırınlar, teknolojiye ayak uyduruyor. Ömrü boyunca kendi kendini temizleme özelliğine sahip Bosch ankastre fırınları ve Mart 2022 fiyatlarını sizler için derledik…

Kanal İstanbul kendi kendini finanse edecek!

Çılgın proje Kanal İstanbul için start verildi. Dün Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temeli atıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, projeyle ilgili ayrıntılı bilgiler paylaşırken, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kahramanmaraş'a yeni stadyum müjdesi! 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi, Hanefi Mahçiçek Stadyumu'nun yerine yeni bir stadyum yapılması ve bu stadyumun kendi kendini finanse edebilecek bir şekilde tasarlanması kararı aldığını bildirildi. 

Unigarden'da kendi kendini ödeyen son daireler!

Bölgedeki öğrencilerden yüksek talep gören Unigarden'da kendi kendini ödeyen son daireler alıcılarını bekliyor...

Kale Boya Kalia ile tertemiz, sağlıklı ve estetik mekanlar!

Mükemmel silinebilme ve kolay temizlenebilme özelliğine sahip ‘Kalia’, kendi kendini temizlediği gibi küf ve mantara karşı dirençli yapısıyla, özellikle çocuklu aileler için vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Zorlu Tekstil Grubu inovasyona yatırım yapıyor!

Ev tekstilindeki zorlu rekabete inovasyonla meydan okuyan Zorlu Tekstil Grubu, anti alerjik kumaştan ışıkla kendini temizleyen perdeye kadar onlarca ürün geliştirdi.

Mebuskent'te kira öder gibi daire sahibi olma fırsatı!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “1.000 TL taksitle alacağınız 2+1 daireyi içini dayayıp döşeyip önümüzdeki yıl kiraya verin kendi kendini ödesin…” dedi.

Kendi kendini temizleyen banyo nasıl olur Haberi

Kendi kendini temizleyen banyo nasıl olur

Günümüz insanı evinde konfordan vazgeçmeden hayatını kolaylaştıracak pratik ürünler istiyor. Büyük kentlerde artan metrekare fiyatları, küçülen mekanlar, hayatın hızlı akışı da bu isteği perçinliyor. Beklentilerinin değişmesiyle, klasik ürünler yerini fonksiyon odaklı tasarımlara bırakıyor. Kimsenin jakuzili banyo beklentisi yok. Hatta uzun küvetler yerini tepe duşlara bırakıyor. Yaşlanan nüfus nedeniyle yükselen klozet boyları geleceğin banyosunun nasıl olacağının da ipuçlarını veriyor. Göze çarpan bir diğer trend ise banyoların bir şekilde yatak odaları, bahçelerle ilişkilendirilmesi. Geçen hafta katıldığım 53. Milano Tasarım Fuarı’nda inovatif ürünler öne çıktı. Eczacıbaşı Yapı’nın Re-mix isimli kanalsız iç hazneye sahip klozetleri standı gezenlerin, başında en çok durduğu üründü.

VitrA, inovatif ürünüyle, yılda ortalama 85 saat süren banyo temizliğine çözüm getirmiş. Rim-ex, haftada ortalama 3.5 kez yapılan ve her seferinde 28...