29 / 04 / 2024

Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali düzenleme

Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali düzenleme

Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali'nin düzenlenmesi için mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararına rağmen inşaatlar sürüyor. Yürütmenin durdurulması için dava açan Fazıl Uğur Soylu, cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi, Bilgin Sokak, Hamam Caddesi ve Güzel Sokak Arasında kalan 4.84ha’lık Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Küçükçekmece 1/5000 ölçekli imar planı askıda! 

Küçükçekmece ilçesi, Sefaköy - Halkalı Caddesi ve Çevresi'ne ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Van Milli Egemenlik Caddesi ve Maraş Caddesi dönüşecek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Bahçelievler'deki 24 riskli bina yıkılıyor!

Bahçelievler'de riskli binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor. Sabah saatlerinde Bahçelievler Belediyesi ekipleri, Mustafa Kemal Caddesi ve Siyavuşpaşa Caddesi'nde bulunan riskli binaların yıkımına başladı...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Yalova Gazipaşa'daki dükkanlar yıkılıyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Gazipaşa Caddesi ve Bad Godesberg parkı üzerinde bulunan işletmelerinin tahliyesi Haziran ayı içerisinde yapılacak. Tahliyelerin ardından işletmelerin yıkımına başlanacak. 

Esenyurt'ta 25 apartman emniyet amaçlı tahliye edildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Bozkurt, Esenyurt'ta çatlaklar ve çökme sebebiyle trafiğe kapatılan Orhan Gazi Caddesi ve tahliye edilen 9 katlı binanın çevresindeki 25 apartmanın emniyet amaçlı tahliye edildiğini açıkladı...

Almanya'da konut kiralarındaki artış protesto edildi!

Almanya'da özellikle büyük kentlerde artan konut kiraları protesto edildi. Birçok örgütün çağrısıyla başkent Berlin'de gerçekleştirilen gösteride binlerce kişi Alexander Meydanı'ndan Karl-Marx-Allee Caddesi ve Warschauer Caddesi üzerinden Kreuzberg semtine yürüdü.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Halkalı Caddesi ve çevresi Revizyon Nazım İmar Planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Caddesi ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

Çekmeköy'de tesis yapımına karşılık intifa hakkı ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Hamidiye Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde bulunan taşınmaz üzerinde tesis yapımına karşılık intifa hakkı verilmesi işi ihale ediyor...

Öniz Bağdat projesinde 185 bin TL'ye! Yeni proje!

Öniz Bağdat projesi Asm İnşaat güvencesi ile Ankara Yenimahalle'de hayata geçiriliyor. Ostim'in önemli caddelerinden Uzay Çağı Caddesi ve Bağdat Bulvarı kesişiminde yükselen projede fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. 

Çekmeköy Belediyesi'nden 6 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çekmeköy Belediyesi, Mimar Sinan Caddesi ve Kavaklıdere Caddesi kesişiminde kira karşılığında sosyal tesis yapım işi ihale ediliyor. İhale 3 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali düzenleme Haberi

Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali düzenleme

Fatih'teki imar rantı tarihî yarımadayı talan ediyor. Kennedy Caddesi ve Kumkapı Balık Hali'nin düzenlenmesi için mahkemenin verdiği yürütmeyi durdurma kararına rağmen inşaatlar sürüyor. Yürütmenin durdurulması için dava açan Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Fazıl Uğur Soylu, cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.


Avrasya Tüneli'nin Avrupa yakasındaki çıkış noktası olacak Kennedy Caddesi'nin genişletilmesi ve Kumkapı Balık Hali'nin marina olarak düzenlenmesi için İstanbul 2. İdare Mahkemesi'nin verdiği yürütmeyi durdurma kararına rağmen tarihi yarımada sınırlarındaki inşaat faaliyetleri tüm hızıyla sürüyor. Yürütmenin durdurulması istemiyle İdare Mahkemesi'ne dava açan 8 isimden biri olan Fatih Belediye Meclisi Üyesi Fazıl Uğur Soylu, mahkemenin kararının uygulanmadığını belirtti. Konu hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunarak Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Fatih Belediyesi'nin görevlerini yerine getirmediğini vurguladı. 17-25...