02 / 05 / 2024

kent ariva örnek daire

kent ariva örnek daire

Başakşehir Kent Ariva projesindeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Kent Ariva örnek daire görselleri haberimiz içerisinde yer alıyor...

Kent Ariva örnek daire!

Haberimizin içerisinde yer alan Kent Ariva örnek daire resimlerini inceleyebilirsiniz. Başakşehir Kent Ariva satış fiyatları 2+1 konut tiplerinde 370 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Başakşehir Kent Ariva örnek daire!

Başakşehir Kent Ariva örnek daire görsellerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz. Kent Ariva Başakşehir'de yükseliyor...

Kent Ariva örnek daire!

Kent Ariva örnek daire görsellerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Başakşehir Kent Ariva Konutlarında daireler 370 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Bursa dev yatırımlarıyla örnek kent konumunda!

Bursa, 16 yıldır yapılan yatırımlarla dikkatleri çekiyor. Bölgede yapılan örnek çalışmalara bölge örnek kent konumuna geldi.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Sinpaş'tan Başkent Ankara’nın 100 Yılı kitabı!

Sinpaş Holding, başarı yolculuğunda ilk adımını attığı Ankara’nın kültür dünyasına çok önemli bir çalışmayla katkı sağladı. Atlas Tarih’in katkılarıyla hazırlanan ‘Başkent Ankara’nın 100 Yılı’ isimli kitabı, Sinpaş’ın örnek projeler hayata geçirdiği Ankara’ya en yeni armağanı oldu.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Mersin kentsel dönüşümle örnek kent olacak!

Işkın Grup A.Ş Yönetim Kurulu Başkam Sezai Çimiş, "Yepyeni kentsel projelerimizle Mersin'i örnek kent yapacağız" dedi.

Eskişehir Süperkent projesi örnek olacak!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 'Kentsel Dönüşüm' projesi ile 'Süper Kent' projesini anlattı. 'Süper Kent' projesinin örnek olacağı belirtiliyor.

Batı Kent projesi İnegöl'deki dönüşüme örnek olmalı!

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İtfaiye karşısında yer alan ve Cumartesi günü temeli atılacak olan Batı Kent projesinin İnegöl’de kentsel dönüşüm için örnek olmasını istediklerini söyledi.

Ankara konut projeleriyle örnek başkent olacak!

World Ticari Mülk Genel Müdürü Cem Ufuk sektördeki gelişmeleri anlattı. Ufuk: "Yeniden yapılanan Ankara, projeleriyle örnek başkent olmaya devam edecek. " dedi.

Bursa Kent Konseyi 23 Ekim'de toplanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleriyle bir araya geldiği görüşmede, “Bursa Kent Konseyi, bugüne kadar çok güzel işler yaptı, Kent Konseyi Türkiye’ye örnek” dedi.

Çınarlıkent Konutları 20 blok halinde yükselecek!

Kent Konut tarafından Derince ‘de yaptırdığı Çınarlıkent Projesi yapım işi tüm hızıyla devam ediyor. Derince İlçesi’nde vatandaşlara sunulacak örnek proje kapsamında bölgede 20 blok, 568 daire ve 13 adet işyeri bulunacak.

Kocaeli Mehmetağa Kent Meydanı'nın inşaatı başlıyor!

Başiskele ilçesinde şuyulandırma çalışmalarının tamamlandığı, kent estetiği açısından örnek sokakların, yeni parkların yapıldığı Mehmetağa Mahallesi Başiskele’de değişimin yaşandığı mahalleler arasında yer alıyor.

kent ariva örnek daire Haberi

kent ariva örnek daire
İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen Kent Ariva toplamda 140 adet konuta yer veriyor. Projedeki konutlar 134 metrekare ile 160 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.

Kent Ariva Başakşehir projesi kapsamında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 12 katlı 3 bloktan meydana gelen Kent Ariva, Fuzul Grup tarafından hayata geçiriliyor.


Banka kredisi kullanılabilen projede 3 oda 1 salon konutların fiyatı 335 bin lira olarak belirlendi. spor salonları, bay - bayan soyunma odaları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, buhar banyosu, hobi odaları ve fitness center gibi olanaklara yer veren Kent Ariva Başakşehir 36 bin 500 metrekare arsa alanına yayılıyor.


Başakşehir Kent Ariva ne zaman teslim!
Kent Ariva konutları için 2013 yılının Ekim ayı teslim tarihi olarak...