17 / 05 / 2024

Kent fuarları

Kent fuarları

Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Adana İnşaat Fuarı 3 ayrı fuarla yarın kapılarını açıyor...

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği konuşuldu!

Adana'da düzenlenen Tüyap İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları'nda Mimarlar Odası Adana Şubesi, kentsel dönüşümü anlattı. 'Kentsel Dönüşümde Adana Gerçeği' panelinde Mimar Sair Erhan Özbek'in moderatörlüğünde gerçekleşti.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

İnşaat sektörünün Adaba'daki en büyük buluşması 19-22 Şubat'ta!

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları ile sektörü tek çatı altında topluyor.

Konya Yapı, Kent, Asansör ve Isıtma-Soğutma Fuarları açıldı!

TÜYAP Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen "Konya Yapı, Kent, Asansör ve Isıtma-Soğutma Fuarları" açıldı. KTO-TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'ndeki açılışa, Konya Valisi Muammer Erol, katıldı.

Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi 2 Nisan'da başlayacak!

Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi, eş zamanlı düzenlenecek IHS Bursa ve Kent Fuarları ile birlikte inşaat sektörünün nabzını 2-6 Nisan tarihleri arasında tutmaya devam ediyor.

Aydınlı Grup'tan Solar Kent'te 124 bin 822 TL'ye!

Aydınlı Grup'tan Solar Kent'te konut fiyatları 124 bin 822 TL'den, peşinatlar 24 bin 964 bin TL'den ve taksitler ise 1.522 TL'den başlıyor

Tabiat Kent Yalova'da 90 bin TL'ye 3+1!

48 konuttan meydana gelen Tabiat Kent Yalova'da fiyatlar 90 bin TL'den başlayarak 235 bin TL'ye kadar yükseliyor

1910-2010 Kent Yapılı Çevre Sergisi açıldı!

1910-2010 Kent Yapılı Çevre ve Mimarlık Kültürü Sergisi, fotoğraflar, videolar, maketler ve daha pek çok malzeme ile İstanbul'un değişen yüzünü anlatıyor

İstanbul´un ilk çağdaş kent müzesi açıldı!

İstanbul´un ilk çağdaş kent müzesi, içeriğinden sunumuna, mekanları ve yerleşiminden düzenlediği etkinliklere kadar ziyaretçiler için farklı bir deneyim sunuyor

Kent fuarları Haberi

Kent fuarları
Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Adana İnşaat Fuarı 3 ayrı fuarla yarın kapılarını açıyor. İnşaat, IHS ve Kent fuarları 20 bin metrekare alanda sektör lideri ile bulaşacak. Fuarlar 17 Şubat'a kadar ziyaret...