06 / 05 / 2024

İnşaat sektörünün Adaba'daki en büyük buluşması 19-22 Şubat'ta!

İnşaat sektörünün Adaba'daki en büyük buluşması 19-22 Şubat'ta!

Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları ile sektörü tek çatı altında topluyor.



Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 19 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenecek  Adana  İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları ile sektörü tek çatı altında topluyor. 

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen. Adana İnşaat 2015 - 9. İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri, Altyapı. Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı, Adana Yapıda Yenilikler, Dekorasyon, Tadilat, Yenileme ve Teknolojileri Fuarı. Adana IHS 2015 - Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı ve Adana Kent 2015 - Adana 7. Belediye İhtiyaçları. Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri Fuarı, eş zamanlı olarak 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Tüyap Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan , " Adana İnşaat Fuarı, bölgemizdeki büyük ve elit firmaların varlığı, fuarın Adana'da düzenleniyor olmasını önemli kılmakta ve bu anlamda fuarı sektörün büyük buluşması haline getirmektedir. 


Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler. IHS ve Kent Fuarları, bölgesel anlamda sektörün en önemli pazarlama etkinliği olacak ve sektörün iç dış satışlarına önemli katkılar sağlayacak." Dedi. Fuarın ilgili sektöre ilgili yapılan tanıtım ve pazarlama faaliyetleri çerçevesinde yurt dışında Tüyap'ın Mısır, Rusya, Bulgaristan. Gürcistan, İran, Makedonya ofisleri aracılığı ile bölgelerden konu ile ilgili işadamlarının da fuara davet edildiğini kaydeden Ersöziii. "Yurtiçinden ise Adana, Mersin, Niğde. Kayseri, Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Konya, Nevşehir. Aksaray, Malatya, Karaman ve Hatay başta olmak üzere 40'a yakın ilden gelecek İnşaat Mühendisleri. Makine Mühendisleri. Mimarlar, Müteahhitler ve İş Adamaları katılımcı firmalarımızla iş bağlantıları kuracak." dedi. 


Ersözlü, "İzolasyondan tesisata, boyadan vitrifiye ürünlerine, çatı ve cephe kaplamalarından seramik mutfak ve banyoya, kapı ve pencereden ısıtma soğutma sistemlerine, doğalgaz ekipmanlarından tesisat ve yalıtıma, kent mobilyaları park bahçe düzenlemelerinden belediye ihtiyaçlarına kadar yüzlerce ürünün sergileneceği fuarlar, geniş konsepti ile ziyaretçilerin tüm beklentilerini karşılayacaktır." Açıklamalarında bulundu. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön