05 / 05 / 2024

Kent İncek evleri nerede

Kent İncek evleri nerede

Daire tipleri 1+1, 2+1, 2,5+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak dizayn edilen Kent İncek projesi için ilk adım atıldı. Proje 54 dönüm arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Kent İncek nerede?

Kent İncek'te yaşam başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Besa Grup tarafından başkent Ankara’nın gözde yerleşim yerleri arasında yer alan  İncek’te 54 dönüm arazi üzerine inşa edilen 604 konutlu Kent İncek projesinde yaşam başladı. İşte detaylar...

Ankara Kent İncek projesi 2020'de teslim edilecek!

İnşaat firması BESA Grup, Başkent Ankara'da başlattığı Kent İncek projesini Haziran 2020’de teslim edeceğini duyurdu.

Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek!

Ankara İncek'te 54 metrekare alanda hayata geçirilen Kent İncek Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor ve 604 adet daire yer alıyor...

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

Bulvar Loft'ta yargı kampüsü hareketliliği başladı!

Akfen İnşaat'ın başkent İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde ‘yargı kampüsü’ hareketliliği başladı.  

Başkent Yonca Evleri fiyat 2018!

Ankara/Yenimahalle'de inşa edilen Başkent Yonca Evleri 534 adet daire ve 40 dükkandan meydana geliyor. İşte Başkent Yonca Evleri fiyat 2018...

Başkent Yonca Evleri satılık daire!

Başkent Yonca Evleri satılık daire tiplerinin tamamı 4 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede fiyatlar 318 bin TL'den başlıyor...

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

Özmen Konutları Empire İncek fiyat listesi 2017!

Toplam 243 adet daireden meydana gelen Empire İncek Evleri 43 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. İşte Özmen Konutları Empire İncek fiyat listesi 2017...

Kent İncek projesinin ön satışlarına yoğun ilgi!

Toplam 604 konut ve ticari alanlarıyla Kent İncek projesinde erkenden yerini almak isteyen Ankaralılar ise ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Efe Bezci Kent İncek ve Ato Kooperatifi projelerini anlattı!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Besa Grup olarak Ankara’nın seçkin semtlerinden İncek’te hayata geçirdikleri Kent İncek ve Ato Kooperatifi projeleri hakkında bilgi verdi.

Kent İncek evleri nerede Haberi

Kent İncek evleri nerede

"Kent İncek nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje Besa Grup tarafından inşa edilecek.


Toplam 850 adet daireye yer verilen Besa Grup Kent İncek'te detaylar henüz netleşmedi. Özel peyzaj alanlarına sahip olan proje kooperatif usulü ile satışa sunulacak.


Kent İncek Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon konutlardan oluşuyor. Projenin Mogan Gölü manzarası bulunuyor. 


Kent İncek nerede?

Kent İncek Konutları 54 dönüm arazi üzerinde, Ankara İncek'te yükselecek. Hazırlıkları devam eden proje için bugün Besa Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci ve  Kent İncek Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Işık arasında sözleşme imzalandı. 


Kent İncek satış ofisi

Telefon: 0312 219 10 10

Web:...