15 / 05 / 2024

kent meydanı otoparkı ne zaman açılacak

kent meydanı otoparkı ne zaman açılacak

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirerek, proje üretip yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlar, ilimize, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ciddi katkılar sağlayacaktır.” diye konuştu...

Kocaeli Kent Meydanı'nda tabliye çalışmaları yapılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent meydanı ve otopark projesindeki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Şile Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesinde sona gelindi!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi son sürat devam ediyor. Yerin altında 600 araçlık 4 katlı otoparkın yer aldığı proje 2018 yılında tamamlanacak.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Kocaeli Kent Meydanı'nda son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentte hayata geçirdiği Kent meydanı ve katlı otopark projesi için 17 metre derinliğinde istinat duvarı inşa etti.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Kocaeli Kent Meydanı ihalesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, eski valilik binasına yapılacak kent meydanı ve yeraltı otopark projesinin ihalesi, kazanan firmanın güvenlik testinden geçememesiyle iptal edildi.

Kocaeli kent meydanı ihalesini Özallar İnşaat kazandı!

Büyükşehir tarafından yaptırılacak olan kent meydanı ve kapalı otopark ihalesini Özallar İnşaat kazandı. Proje, yer tesliminin ardından 365 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı ve Katlı Otopark için ilk adım atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve yeraltı otopark ihalesi Büyükşehir İhale Salonunda yapıldı.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi 5 Aralık'ta!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, eski Vilayet binasının bulunduğu alana yapacağı 6 bin 500 metrekarelik kapalı otopark ve kentte farklı bir görünüm kazandıracak kent meydanı için 5 Aralık Pazartesi günü ihaleye çıkacak.

Şile Kent Meydanı gün sayıyor!

Şile’ye ulaşım, sosyal alan ve otopark konusunda büyük avantaj sağlayacak Şile kent Meydanı ve Katlı Otopark projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Afyon Sandıklı Kent Meydanı'nda sona yaklaşıldı!

Sandıklı “Kent Meydanı” projesi kapsamında yapılan ve bittiği zaman araç park problemini ortadan kaldıracak olan üç katlı yeraltı otoparkının son katının inşaat işlerinde sona yaklaşıldı.

kent meydanı otoparkı ne zaman açılacak Haberi

kent meydanı otoparkı ne zaman açılacak


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kent Meydanı otopark inşaatını yerinde inceledi. 


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yapımı devam Kent Meydanı otopark inşaatının son durumu hakkında incelemelerde bulundu. Akdoğan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Kent Meydanı projesini de yerinde inceleyen Belediye Başkanı Akdoğan çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Belediye Başkanı Akdoğan, "Niğde'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirerek, proje üretip yatırım gerçekleştiriyoruz." dedi.


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hizmetlerin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Niğde, hayata geçirdiğimiz dev projeler ile bir değişim sürecine girdi. Niğde'yi geleceğe taşıyacak proje ve yatırımları hayata geçirerek, proje üretip yatırım gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlar, ilimize, sosyal, kültürel ve ekonomik bağlamda ciddi katkılar sağlayacaktır.” diye konuştu.


Zaman...