28 / 04 / 2024

kent park ne zaman açılacak

kent park ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, muhalefet partilerinin meclisteki çoğunluğa dayanarak hizmetleri engellediğini ve kavga ortamı yarattığını söyledi.

Manisa Kent Park Mart'ta hizmete açılıyor!

Cengiz Ergün, 170 dönümlük alan üzerine inşa edilen rüya proje 'Kent Park'ın mart ayında Mesir Festivali haftasında açılacağını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanmak üzere olan Kent Park'ta incelemelerde bulundu.

Bursa Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Daha sağlıklı ve daha yeşil Bursa’ hedefiyle Yıldırım İlçesi’ne kazandırılacak olan ‘Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın temeli, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da katıldığı törenle atıldı.

Cevizli Kent Parkı'na Sivaslılardan destek!

Sivaslılarla bir araya gelen Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli’de yapılacak kent parkını halkın onayına sundu. Parka halktan tam destek geldi .

Maltepe'ye dev kent parkı inşa ediliyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Cevizli Mahallesi’nde atıl olarak bekleyen 35 dönümlük alana dev bir kent parkı inşa edeceklerini belirterek, 'Projeye karşı çıkanlar var. Bu parkın kime ne zararı olabilir ki?' diye sordu.

Batıkent metrosu ne zaman açılacak?

Ulaştırma Bakanlığı'nca yapılacak Keçiören Metrosu’nun Batıkent Metrosu ile bağlantı çalışmaları 16 Nisan Cumartesi tarihinden itibaren başlıyor. Peki Batıkent Metrosu ne zaman açılacak?

Abit Küçükarslan: Lara Kent Parkı’na sahip çıkılsın!

Lara Kent Parkı’yla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından tahsis amaçlı yeni bir imar planı hazırlandığını savunan Abit Küçükarslan, tüm ilgililerden ve Antalya halkından Lara Kent Parkı’na sahip çıkmalarını istedi.

Lara Kent Parkı turizm tesisine tahsis edilecek mi?

Lara Kent Parkı'nın yeniden turizm tesisine tahsis edilmesine yönelik bakanlığın talebini görüşen ATVKBK, 3 bin 600 dönüm ormanlık alan içinde kalan 'Etkileme Geçiş Alanı'nın değerlendirmesini bir başka bahara bıraktı.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Çekmeköy Kent Park yenileniyor!

Çekmeköy Belediyesi Kent Park yenilenen yüzüyle bahar ve yaz aylarında Çekmeköylüleri ağırlayacak. Park’ta Mart ayı başında başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Minicity'deki eserler Dokuma Kent Parkı'nda sergilenecek!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Büyükşehir Belediyesi'nin, 'Konyaaltı Sahilini Düzenleme Projesi' kapsamında tahliyesi gündeme gelen Minyatür Kent Parkı Alanı'ndaki (Minicity) eserlerin, Dokuma Kent Parkı'nda sergilenmesini talep etmişti.

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Menderes Türel, Lara Kent Parkı'nı inceliyor!

Büyükşehir BElediye Başkanı Türel, sivil toplum desteği olduğu takdirde Lara Kent Parkı'nın tahsisi Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde olacağını ve hukuki incelemeye de başladıklarını açıkladı.

Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nın inşaatı başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanabilir kılma yönündeki çalışmaları kapsamında projelendirilen Vakıfköy Spor ve Kent Parkı’nda inşaat aşaması başladı.

Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası kent parkı oldu!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından kent parkına dönüştürülen Antalya İplik ve Pamuklu Dokuma Fabrikası'nın yeşil alanlarının açılışı gerçekleştirildi.

kent park ne zaman açılacak Haberi

kent park ne zaman açılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, muhalefetin yaptıkları hizmetlere engel olmaya çalıştığını belirterek, "Bizi sürekli kavga ortamına çekmeye çalışıyorlar" dedi. Kanal 35 Televizyonu'nda Rıdvan Akgün'ün sunduğu, "Politik Gündem" programının canlı yayın konuğu olan Başkan Ergün Büyükşehir in hizmetleri ve diğer partilerle yaşanan tartışmalarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 



ADALETLİ DAĞITIM 

Saruhan Otel önündeki arsanın satışıyla ilgili belediye meclisine teklif getireceklerini ifade eden Başkan Ergün, "Arsa satışından elde edilecek gelirin 17 ilçeye adaletli bir şekilde dağıtımının sağlayacağız. 17 ilçeye yüzde 55'i ortak pay verilmek üzere önerge getiriyorum. Bakalım ona ret verecekler mi hep beraber göreceğiz" diye konuştu. 


Başkan Ergün, Manisa merkezde sadece 4 bulvarın büyükşehre verildiğini belirterek, "Şimdiye kadar sadece 6 ilçe ile yol, park, yeşil alanlarla ilgili mutabakat sağladık. Büyükşehrin yapabileceği hizmet...