03 / 05 / 2024

kent projeleri 2013

kent projeleri 2013

Geçtiğimiz yıla damga vuran dev projeler, Türkiye ekonomisine hem moral hem de yeni iş fırsadan getirdi. Şüphesiz ki en önemli projeler boğaza yapılacak 3'üncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, temelleri atılan İstanbul'daki 3'üncü Havalimanı ve Marmaray...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Master Kent Projeleri Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Çakmakçi tarafından kuruldu.

Edirne'de kent projeleri üzerinde çalışılıyor!

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) Başkanı Orkun Akman, kulüp olarak Edirne'nin tanıtımı, doğanın korunması ve farkındalık yaratma amacıyla 13 yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Antalya ATKOM binasının inşaatı tam gaz!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel “Antalya Akıllı Kent Projeleri”nden bahsetti.

Şanlıurfa'nın dev projeleri Konya Kent 2018'de tanıtıldı!

Şanlıurfa'yı Uluslararası platformlarda tanıtmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Bu yıl 14'sü gerçekleştirilen Konya Kent 2018 Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarına katılım göstererek gelen konuklara belediyecilik anlamında yapılan projeleri tanıttı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Akhisar'da kent projeleri devam ediyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’da hayata geçirdiği projeler ile ilçenin kaderini değiştirdi. Başkan Ergün, “Daha yaşanılabilir bir Akhisar için yaptığımız ve planladığımız projelerle ilçemize de imzamızı atmış durumdayız” dedi.

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Çankırı Belediyesi'nin kent projeleri sürüyor!

Çankırı Belediyesi, geçtiğimiz Eylül ayında Hakkâri’de PKK’ya yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Uzman Jandarma Onbaşı Hüseyin Efe’nin anısına isminin verildiği köy konağının çevre düzenlemesini gerçekleştirdi.

Adıyaman'da kent projeleri devam edecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’da, Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını da gerçekleştirdikten sonra partililerle bir araya geldi.

Kent Konut'un yeni projeleri!

Büyükşehir Belediyesi'nin yan kuruluşlarından biri olan Kent Konut, yeni konul projeleri ile hizmete devam ediyor. Kent Konut, İzmit'te Cedil-Erenler bölgesinde 741 dairelik Tauna-2 projesi için hazırlık yapıyor...

Emlak Konut Avrupa Konutları Tem 2 projeleri 2013 yılı değerleme raporlarını yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Değerleme Raporunu yayınladı.

Nurullah Cahan: Uşak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

6 ay içinde ihaleye çıkacak Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent projeleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Cahan, Ankara ziyaretlerine TOKİ Başkanı Ergün Turan ile yaptığı görüşmeleri ekledi.

kent projeleri 2013 Haberi

kent projeleri 2013

2014 dev projelerin yılı oldu. Şüphesiz ki en önemli projeler boğaza yapılacak 3'üncü Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, temelleri atılan İstanbul'daki 3'üncü Havalimanı ve Marmaray. Bu 3 projenin toplam maddi büyüklüğü yaklaşık 101,8 milyar lirayı buluyor. Özel sektörün de yatırımlarına tam hız devam ettiği 2013 yılına damga vuran bir diğer proje ise 'yerli cep telefonu' üretimi oldu... Yerli otomobil tartışmaları sürerken, Turkcell ve Vestel, Türkiye'de üretilecek ilk yerli cep telefonlarını geliştirip tanıttı. Turkcell, Türk mühendislerin geliştirdiği yeni cep telefonunda bir adım daha ileriye giderek yılın son günlerinde Made In Turkey telefonların raflara çıktığını da açıkladı... 


Devam eden büyük projeler 200 milyar dolar Türkiye'nin son yıllarda büyümesine en önemli katkı sağlayan projeler, kamu tarafından gerçekleştiriliyor. Ağırlıklı olarak inşaat sektörüne dayalı projelerin...