05 / 05 / 2024

Kent Resto açıldı mı

Kent Resto açıldı mı

Karşıyaka Belediyesi'nin kuruluşu Kent A.Ş, Girne'de eski Lunapark alanında bulunan "Kent Resto"yu hizmete açtı. Kent Resto'nun açılış kurdelesini kesen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da katıldı...

Dudullu-Bostancı Metro Hattı açıldı!

Mega kent İstanbul'da yapımı tamamlanan Dudullu-Bostancı Metro Hattı törenle hizmete açıldı....

İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı!

Mega kent İstanbul'un ilk deprem-tsunami gözlem istasyonu Büyükçekmece'de açıldı...

Eskişehir Kumlubey tramvay hattı açıldı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa Mahallelerini kent merkezi ve Şehir Hastanesi’ne bağlayan Kumlubel hattı hizmete açıldı. 

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Kartepe Çepni-Suadiye Kent Çarşısı hizmete açıldı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Çepni-Suadiye Kent Çarşısı, Suadiye Pazarı’nın yeni yerinde ilk gününde gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Atatürk Kent Ormanı açıldı!

İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun 12 Ekim 2019’daki ziyaretinde, “19 Mayıs’ta açacağız” sözünü verdiği Hacıosman’daki Atatürk Kent Ormanı’nı hizmete açtı.

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

İstanbul Kent Konseyi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi'ni hayat geçirdi. Konseyin ilk başkanı Mimar Tülin Hadi oldu. Konseyin açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşma yaptı...

Kemerburgaz Kent Ormanı açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kemerburgaz Kent Ormanı'nın açılış töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, - "Bütün hizmet, rant için değil halk için olmalı; rant için değil çocuklar için olmalı'' dedi.

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 410 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Özbekistan'da Türk Dili ve Kültürü Merkezi açıldı!

Özbekistan'daki Alişir Nevai Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi'nde Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği tarafından donatılan Türk Dili ve Kültürü Merkezi hizmete açıldı.

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kent Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 550 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kent Resto açıldı mı Haberi

Kent Resto açıldı mı


Karşıyaka Belediyesi'nin kuruluşu Kent A.Ş, Girne'de eski Lunapark alanında bulunan "Kent Resto"yu hizmete açtı. Kent Resto'nun açılış kurdelesini kesen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Kent Resto, Kent'in yeni yüzü olarak, yeni bir restoran tarzı ile hizmete sunuluyor. Kalitesi, zengin menüsü ve lezzetli seçenekleri ile Türk ve dünya mutfaklarından seçmelerin bulunduğu tesisimizin alışkanlık yaratacağına inanıyoruz. Kent A.Ş. bünyesindeki pek çok farklı restoranımız gibi Kent Resto da kısa zamanda Karşıyakalıların müdavimi olacağı, vazgeçilmez kafe ve restoranlardan olacaktır" dedi.



Yeni...