28 / 07 / 2024

kent sarayı temel atma töreni

kent sarayı temel atma töreni

Berlin'de 1950'lerde yıkılan Kent Sarayı uzun yıllar sonra yeniden inşa edilecek...

Kent Saray İnşaat'tan Antalya'ya 601 konutluk yeni proje geliyor!

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 618 milyon 769 bin 400 TL'ye mal olacak projede 601 yeni konut yer alacak.

Kent Saray İnşaat, Antalya'daki Toplu Konut Projesi'ni büyütüyor! Projeye 351 adet yeni konut eklenecek!

Kent Saray İnşaat, Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edeceği yeni konut projesi için harekete geçti. Şirket bu kapsamda projeye 351 adet yeni konut eklenecek. İşte detaylar...

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Samsun'da 153 Kent Yönetim Merkezi’nin temeli atıldı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, vatandaş ve belediye arasındaki iletişim sorununu çözmek için hayata geçirdiği 153 Kent Yönetim Merkezi projesi için temel atma törenini bugün gerçekleştirdi. Yönetim merkezi 19 Mayıs 2021'de hizmete girecek.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Bolivya'nın yeni hükümet sarayının maliyeti 34 milyon dolar!

Bolivya Devlet Başkanı Evo Morales'in geçen hafta açılışını yaptığı başkent La Paz'daki yeni hükümet sarayı 34 milyon dolara mal oldu. Morales'in saraydaki özel süiti, kamuoyunda tartışmalara neden oldu..

Peyzaj, imar planlarındaki en temel eksiklik!

Yüksek Peyzaj Mimarı Yrd. Doç. Dr.Oktan Nalbantoğlu, kent kimliğinin sürdürülebilmesi için, kentin doğal çevresi, tarihsel süreçte kazandığı kültürel ve mimari miras ile ekolojik planlama anlayışının temel alınması gerektiğini vurguluyor.

Kütahya'ya yeni adalet sarayı inşa edilecek!

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kent merkezine yeni adalet sarayı yapılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. 

Kepez Kent Meydanı projesinin temeli atıldı!

Kepez Belediyesi’nin 166 bin metrekarelik ’Kepez Kent Meydanı Projesi’nin 54 bin metrekarelik ilk etabı için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Keçiören Kuşcağız'a yeni nikah sarayı inşa ediliyor!

Keçiören Belediyesi, yeni bir nikah sarayının temelini attı. Kuşcağız Mahallesi'nde inşa edilecek nikah sarayının temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da katıldı.

Kocaeli Başiskele Kent Meydanı inşaatında son durum!

Kocaeli Başiskele Belediyesi’nin Kullar Mehmetağa Mahallesi’nde yapımına başladığı kent meydanı projesinde beklemeye geçilmesi bölge sakinlerini endişelendirdi. Bir süre önce temel kalıp ve yalıtım çalışmalarının yapıldığı projede, uzun zamandır bir hareketin olmadığı belirtildi.

Sındırgı kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temeli atıldı!

BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi, Sındırgı İlçesi'nde kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin temel atma törenini gerçeklekleştirdi. Temelin ilk harcı Ekrem Yavaş ve Başkan Uğur'un konuşmasından sonra atıldı.

kent sarayı temel atma töreni Haberi

kent sarayı temel atma töreni


Berlin'de 1950 yılında yıkılan Kent Sarayı'nın yeniden inşasında son noktaya gelindi. Yeni sarayın inşası bugün Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ve 900 davetlinin katılacağı temel atma töreniyle resmen...